Ο Κώστας Κεραμιδάς ανέλαβε τον Ερμή Αγιάς

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2019 15:33

Ο Κώστας Κεραμιδάς είναι ο νέος τεχνικός του Ερμή Αγιάς. Ο προπονητής της Εθνική Γυναικών και πρώην τεχνικός του Αμαρουσίου συμφώνησε χθες με τη διοίκηση των «κυανολεύκων» και αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Πρόκειται για έναν προπονητή με αξιόλογο βιογραφικό, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει τον Ερμή στην επίτευξη των στόχων που θα θέσει στη νέα Α2.

Ο Κώστας Κεραμιδάς γεννήθηκε στις 28/11/1969 στην Αθήνα. Το 1991 έκανε το πρώτο βήμα στους πάγκους, μέσω των τμημάτων υποδομής του Σπόρτιγκ. Έχει θητεύσει στις γυναικείες ομάδες της Αγίας Παρασκευής, της Ακαδημίας Ηλιούπολης, του Αστέρα Εξαρχείων, των Εσπερίδων, του Σπόρτιγκ, του Παναθηναϊκού, της Σόλνα Σουηδίας. Έχει επίσης κοουτσάρει σε όλα τα επίπεδα σε ανδρικές ομάδες από τοπικές κατηγορίες (ΕΣΚΑ) ως την Α1 Ανδρών, όταν βρέθηκε στον πάγκο του Απόλλωνα Πάτρας. Έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Νέων Γυναικών και βοηθός προπονητή στη Μεσογειακή Ομάδα Γυναικών και την Εθνική Νέων Ανδρών, με την οποία ως άμεσος συνεργάτης του Μάνου Μανουσέλη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Νέων Ανδρών της Αργεντινής (2005).

Ήταν στο τεχνικό τιμ ως συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ των Ανδρών το 2005, ενώ με την Εθνική Γυναικών κατέκτησε στο Ευρωμπάσκετ του 2017 την 4η θέση στην Ευρώπη.

Ανέλαβε το Μαρούσι στα τέλη του 2014 στη Β’ Εθνική και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας εκείνη τη σεζόν στη Γ’ Εθνική, κατάφερε να την φτάσει με σερί ανόδους ως την Α2.

Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στις ΗΠΑ (Σικάγο και Ουόσινγκτον).

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Εν τω μεταξύ η προγραμματισμένη για χθες Γενική Συνέλευση του Ερμή Αγιάς αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας και θα επαναληφθεί την Πέμπτη 20 του μηνός στις 21:00 στη «Χρυσαλίδα».

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass