Αθλητικά νέα

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2019 15:33

«Φλερτ» με Κατσάρα ο Αετός Μακρυχωρίου

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, ο Αετός Μακρυχωρίου συζητάει με τον πρώην προπονητή του Οικονόμου Τσαριτσάνης Κώστα Κατσάρα, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του σωματείου. Περισσότερες πληροφορίες δεν έγιναν γνωστές.

*Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο Μορφωτικό Σύλλογο Μακρυχωρίου, θα γίνει γενική συνέλευση του Αετού με θέματα: Απολογισμός περασμένης περιόδου και σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Γεν. συνέλευση του Παναγροτικού

Στις 13 Ιουνίου και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Παναγροτικού Νίκαιας στα γραφεία του στο Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας με θέματα: α) διοικητικός απολογισμός, β) οικονομικός απολογισμός, γ) προϋπολογισμός 2019, δ) εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα γίνει στις 18 Ιουνίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσοκάνη ο ΝΠΣ Βόλος

Ο ΝΠΣ Βόλος, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Super League 1, ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Τσοκάνη. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου (2/5/1991) αριστερού πλάγιου μέσου Τάσου Τσοκάνη, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ο Τάσος Τσοκάνης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Ψαχνών και το καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε συμβόλαιο με την Κέρκυρα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ενώ έναν χρόνο αργότερα φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Το 2014 μετακόμισε στην Τρίπολη όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη φανέλα του Αστέρα, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στον Παναιτωλικό όπου αγωνιζόταν μέχρι και φέτος».

Ο Σιδηρόπουλος 4ος διαιτητής στην αναμέτρηση Αγγλίας - Ελβετίας

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο 4ος διαιτητής, όπως σχετικά ανακοίνωσε η UEFA, στην αυριανή αναμέτρηση μεταξύ της Αγγλίας και της Ελβετίας, στον μικρό τελικό του Nations League. Ο Δωδεκανήσιος ρέφερι, που ήταν 4ος και στο προχθεσινό ματς της διοργάνωσης μεταξύ Αγγλίας και Ολλανδίας, ορίστηκε ξανά τέταρτος διαιτητής στην αυριανή αναμέτρηση του «Αλφόνσο Ενρίκες» στο Γκιμαράες, την οποία θα διευθύνει ο Ρουμάνος, Αλίν Χατεγκάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass