Κλείνει αμυντικό, υπογράφει ο Φιλίποβιτς

*ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2019 22:16

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας που έχει οριστεί για την 1η Ιουλίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη θα ανακοινωθεί η απόκτηση ενός Ελληνα παίκτη που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα Ελληνα που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, που όμως έχει συμβόλαιο με την ομάδα του.

Τη Δευτέρα 10/6 στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ θα παρουσιαστεί το νέο μεταγραφικό της απόκτημα Milos Filipovic. Την παρουσίαση θα κάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κ. Μιχάλης Ζιώγας.

Η συγκεκριμένη παρουσία έφερε χθες μια έντονη φημολογία ότι ο Μιχάλης Ζιώγας αναλαμβάνει μάνατζερ στην ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας θέλει από δω και πέρα τους παίκτες που θα έρχονται στην ομάδα να τους παρουσιάζουν παλαίμαχοι που θα τους μιλάνε για την ιστορία των «βυσσινί» και κυρίως για το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ΑΕΛ και τα δύο κύπελλα.

Θεωρεί ότι αυτό θα κάνει πιο εύκολη την παραμονή τους, ενώ θα σηματοδοτήσει και την αλυσίδα των γενεών της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φιλίποβιτς, είναι Σέρβος, ηλικίας 29 ετών με ύψος 1.78, δεξιοπόδαρος μέσος ο οποίος αγωνιζόταν στη Ζρίνσκι Μόσταρ από τη Βοσνία. Ξεκίνησε την καριέρα του στην OΦΚ Βελιγραδίου και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Κολουμπάρα, Τίμοκ, Βόζντοβακ, Ντρίνα Ζβόρνικ, και Ζρίνσκι Μόσταρ, εκεί που στις δύο τελευταίες σεζόν 2017-2018 και 2018-2019 είχε 21 τέρματα και 17 ασίστ.

Ο παίκτης θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΛ.

ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Το Σαββατοκύριακο μετά από συνεργασία των μελών της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πιθανή πρώτη συγκέντρωση θα είναι την 1η Ιουλίου όπου θα γίνουν εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Από 8 Ιουλίου και για μια βδομάδα οι παίκτες θα παραμείνουν στη Λάρισα και στις 15 Ιουλίου θα μεταβούν στο Καρπενήσι για δύο βδομάδες όπου θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια.

Του Σωτ. Κέλλα

Περιμένει προσφυγή από Χούμπτσεφ

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ περιμένει προσφυγή από τον Χούμπτσεφ με τον οποίο δεν συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του τεχνικού Γκόρνταν Πέτριτς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass