ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ:

Ενα μεγάλο ευχαριστώ...

ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2019 22:41

Την αποχωρησή του από την τεχνική ηγεσία του Οικονόμου Τσαριτσάνης έκανε γνωστή χθες ο Λαρισαίος προπονητής Κώστας Κατσάρας, ο οποίος δούλεψε συνολικά πέντε χρόνια στους «Πράσινους» και η προσφορά του ήταν τεράστια στην ομάδα.

Μάλιστα τη χρονιά που τελείωσε στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Οικονόμος κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ήταν ένας τεράστιος «άθλος», αν αναλογιστούμε τις ομάδες που συμμετείχαν και εκπροσωπούσαν μεγάλες πόλεις από την Κεντρική Ελλάδα. Ο Κώστας Κατσάρας με χθεσινή του δήλωση, επισήμανε τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρώην διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε και στη νυν για την πρόταση ανανέωσης που μου έκανε. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του χωριού για τη στήριξη στην ομάδα και στο πρόσωπό μου. Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά, όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους, ειδικά τα τρία τελευταία χρόνια, κατέκτησαν το νταμπλ και δώσανε στην ομάδα, μόνο επιτυχίες. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να αποχωρήσω από ένα σωματείο που έζησα όμορφες στιγμές, αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ο Οικονόμος είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που πάντα θα μου θυμίζει ωραία συναισθήματα».

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass