Το βάρος στα μεταγραφικά δίνει η ΑΕΛ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2019 22:34

Μετά τη συμφωνία των κ. Κούγια και Πηλαδάκη για να αγωνιστεί η ΑΕΛ κανονικά στο AEL FC ARENA την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, οι «βυσσινί» ρίχνουν πλέον το βάρος στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων, ώστε η ομάδα να πάει στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με ένα πλήρες ρόστερ.

Για τη νέα σεζόν όπως επανειλημμένα έχει τονιστεί, η λαρισινή ομάδα δεν θέλει απλά να τερματίσει σε μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα της νέας Super League 1. Στόχος της είναι να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα για να μπορέσει να αγωνιστεί και στο Europa League, ενώ παράλληλα θέλει να φτάσει και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Κατά πόσο αυτό θωρείται εφικτό θα φανεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, διότι από τώρα δεν μπορεί κανένας να προεξοφλήσει πως ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί ή το αντίθετο. Είναι καλό πάντως που υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες, διότι η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία και με έναν κόσμο που πάντα κάνει όνειρα και είναι συνεχώς δίπλα της. Όσον αφορά στα μεταγραφικά, χθες δεν είχαμε κάποια εξέλιξη για την απόκτηση ενός ξένου περιφερειακού επιθετικού και οι κινήσεις είναι προσεκτικές, διότι ο παίκτης που θα επιλεγεί γι' αυτή τη θέση, πρέπει να κάνει τη διαφορά και να συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της ομάδας. Από κει και πέρα, όπως έγραψε και χθες η «Ε», οι «βυσσινί» κινούνται και για την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, όπως επίσης και ενός επιτελικού νεαρής ηλικίας, που μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, καθώς και ο ίδιος διακαώς επιθυμεί να αγωνιστεί στην ΑΕΛ και από προηγούμενα χρόνια όνειρό του ήταν να φορέσει τη «βυσσινί» φανέλα. Σήμερα πιθανόν να υπάρξουν νέα για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την καινούρια αγωνιστική περίοδο την 1η Ιουλίου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass