Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2019 16:29
Αποχώρησε από την Αμυγδαλέα ο Μ. Αλεξούδης Αποχώρησε από την Αμυγδαλέα ο Μ. Αλεξούδης

Την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Αετού Αμυγδαλέας πήρε ο Μάκης Αλεξούδης.

Όπως επισήμανε σε δήλωσή του «νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την προσπάθεια που κατέλαβε, με ό,τι συνεπάγεται, τους φιλάθλους και τέλος τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα έχει μεγάλο δρόμο και πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους μέχρι τέλους».

 

Ο Αντονι Τέιλορ σφυρίζει στο Ελλάδα - Ιταλία

Στο αυριανό ματς Ελλάδα - Ιταλία (21:45 COSMOTE TV, OPEN Beyond TV), για τα προκριματικά του Euro 2020, θα σφυρίξει ο Άγγλος ρέφερι, Άντονι Τέιλορ. Ο 40χρονος θα διευθύνει το κρίσιμο ματς της εθνικής μας με βοηθούς του τους Γκάρι Μπέσγουικ, Άνταμ Νουν και 4ο τον Κρεγκ Πόουσον. Ο 40χρονος Άγγλος ρέφερι έχει σφυρίξει τους αγώνες Ελλάδα-Ουκρανία 2-0 (6/7/15) και Ισπανία-Ελλάδα 2-0 (5/6/13) για το Euro U19. Σε συλλογικό επίπεδο έχει διευθύνει τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 0-0, ΠΑΟΚ-Άγιαξ 1-2 και ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ 1-1.

 

Τουρνουά ακαδημιών στη Φαλάνη

ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 8-9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Φαλανιακός διοργανώνει τουρνουά ακαδημιών στο γήπεδο Φαλάνης. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Ιουνίου και διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣΛ, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του SAVE MORAS. Στη φετινή διοργάνωση θα πάρουν μέρος ομάδες από 30 Ακαδημίες, ενώ ο αριθμός των παιδιών αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.000. Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων έχουν ως εξής: Σάββατο 8 Ιουνίου: 9:00-14:00 και 17:30-21:00 Κυριακή 9 Ιουνίου: 9:00-14:00 Στόχος των διοργανωτών –που καλούν τον κόσμο να στηρίξει την εκδήλωση- είναι να καθιερωθεί το συγκεκριμένο τουρνουά ως θεσμός στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λάρισας.

 

Χειροπέδες στον αντιπρόεδρο της ΦΙΦΑ

Ο ΑΧΜΑΝΤ ΑΧΜΑΝΤ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ

Νέο σκάνδαλο ξέσπασε στους κόλπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου καθώς χθες συνελήφθη ο Αχμάντ Αχμάντ. Οι γαλλικές αρχές πέρασαν χειροπέδες στον αντιπρόεδρο της ΦΙΦΑ και πρόεδρο της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μετά από καταγγελίες του πρώην γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας στην οποία ηγείται για διαφθορά και δωροδοκία. Συγκεκριμένα, η καταγγελία έχει να κάνει με την αλλαγή του χορηγού της Ομοσπονδίας από την Puma στην Tactical Steel. «Είναι όλα ψέματα. Η Puma καθυστερούσε κι έπρεπε να βρούμε νέο χορηγό. Αντιλήφθηκα ότι υπήρχε διαφθορά κι αποφάσισα να επέμβω», υποστήριξε ο Αχμάντ μετά τη σύλληψή του στο Παρίσι.

 

Γιορτή λήξης στον «Προμηθέα»

Η Αθλητική Ένωση Λάρισας «Προμηθέας» πραγματοποιεί τη Γιορτή Λήξης της προπονητικής περιόδου των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών του Συλλόγου, μεθαύριο Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 7 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ.

 

Γενική συνέλευση του Φιλαθλητικού Αμπελώνα

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αμπελώνα πραγματοποιεί γενική συνέλευση και εκλογές την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο, μισή ώρα αργότερα, στις 20:30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass