Και του χρόνου... Ael Fc Arena

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2019 22:18

H κόντρα μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του ιδιοκτήτη της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», που έχει στην κατοχή της το Ael Fc Arena, Κωστή Πηλαδάκη φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν αν κρίνουμε από τη χθεσινή συμφωνία των δύο πλευρών για να αγωνισθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ και την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στο AEL FC Arena και με βελτιωμένη συμφωνία.


Η συμφωνία είναι ύψους 300.000 ευρώ, ενώ αν η ομάδα παίξει στην Ευρώπη είναι επιπλέον 20.000 ευρώ και επίσης 30.000 ευρώ ακόμα αν μπει στους ομίλους του Europa League.
Η Λαρισινή ΠΑΕ θα έχει την εκμετάλλευση των αθλητικών χώρων αλλά και του κυλικείου του γηπέδου, ενώ θα πληρώνει η ίδια τη συντήρηση και τον καθαρισμό της εγκατάστασης.
Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας θα υπάρχει μείωση της τάξης του 30% στις θύρες 3 ως 10, αλλά αύξηση στη θύρα των επισήμων και στις σουίτες, με αιτιολογικό το γεγονός ότι φέτος θα υπάρχουν περίπου 20 παιχνίδια εντός έδρας.
Η σχετική χθεσινή ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων, τα εξής: «1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο AEL FC ARENA.
Μετά από σειρά συναντήσεων μεταξύ του κ. Αλέξη Κούγια και του κ. Κώστα Πηλαδάκη επήλθε οριστική συμφωνία για τη χρήση από την ΠΑΕ ΑΕΛ, τόσο των αθλητικών εγκαταστάσεων του AEL FC ARENA, όσο και των καφετεριών.
Χθες το βράδυ ο κ. Πηλαδάκης απέστειλε στον κ. Κούγια την οριστική πρότασή του, η οποία ανέρχεται στις 300.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, τόσο για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, όσο και των καφετεριών.
Ο κ. Πηλαδάκης πρότεινε στον κ. Κούγια μπόνους υπέρ της Γήπεδο ΑΕ, τόσο για την έξοδο στην Ευρώπη, όσο και για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.
Από σήμερα θα αρχίσει η διαδικασία της επανεγκατάστασης των επίπλων και του γενικότερου εξοπλισμού (μηχανών καφέ και τηλεοράσεων τόσο στο Queens Bar, όσο και στις υπόλοιπες καφετέριες του γηπέδου, ώστε όλα να είναι έτοιμα στην επίσημη πρώτη, η οποία θα γίνει στις αρχές Ιουλίου, σε ημερομηνία που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.
2. Αύριο θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας και των τιμών των σουιτών.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στην ανατολική εξέδρα θα είναι μειωμένες (θύρες 3 έως 10) ενώ θα είναι αυξημένες στις θέσεις της δυτικής εξέδρας (θύρες 14 έως 22), καθώς και οι τιμές των σουιτών.
Η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει την Τρίτη 11/6 το μεσημέρι».

 

ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αυξάνονται και πληθαίνονται οι παίκτες της ΑΕΛ, καθώς εκτός από τον περιφερειακό επιθετικό που ψάχνει διακαώς η ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες θα προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό δύο ακόμα παίκτες.
Οι δύο παίκτες είναι Ελληνες και σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας είναι στόπερ ηλικίας περίπου 32 ετών που παίζει και σε άλλες θέσεις, ενώ ο δεύτερος είναι επιτελικός πιο νεαρής ηλικίας με σημαντικές εμπειρίες στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η μεταγραφή τους πιθανώς θα ολοκληρωθεί σήμερα ή αύριο αν συμφωνήσουν με τη Λαρισινή ΠΑΕ στις αποδοχές που τους προτείνει για τη συνεργασία τους.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass