Αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2019 15:33

Ερευνα για χειραγώγηση αγώνων

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Υπόθεση χειραγώγησης αγώνων για στοιχηματικούς λόγους, στη Football League και το Κύπελλο, αναλαμβάνει να ερευνήσει -σε βάθος τριετίας- η Οικονομική Αστυνομία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «dikisports.blogspot.com».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαβίβασε στην Οικονομική Αστυνομία τη δικογραφία του εισαγγελέα Αθηνών Σωτήρη Μπουγιούκου για έξι χειραγωγημένους αγώνες της Football League και τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η δικογραφία σχηματίστηκε με στοιχεία που περιλαμβάνονται σε τρία έγγραφα της εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Βιργινίας Σακελλαροπούλου. Περιέχονται καταγγελίες, μαρτυρίες και επικοινωνίες μέσω κινητών τηλεφώνων.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει ότι, όταν ολοκληρώσει την έρευνα η Οικονομική Αστυνομία, θα κριθεί αν η εισαγγελική αρχή προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων παραγόντων και ποδοσφαιριστών.

Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο της δικογραφίας, όπως γίνεται αναφορά, είναι η μέθοδος που ακολουθούσαν οι ιδιοκτήτες ομάδας της Football League, οι οποίοι στοιχημάτιζαν live με ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop) στον πάγκο της ομάδας τους! Κατηύθυναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους σε ήττες με μεγάλα σκορ, τους υποχρέωναν να παραδίδουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τους έλεγαν ότι όποιος διαφωνεί πρέπει να εξέλθει των αποδυτηρίων. Η έρευνα γίνεται σε βάθος τριετίας.

 

-----------

Γεν. Συνέλευση της Δόξας Αργυροπουλίου

Σήμερα Τετάρτη 5/6 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Δόξας Αργυροπουλίου στο κυλικείο του Συλλόγου Γυναικών του χωριού, με βασικό θέμα τη διενέργεια εκλογών. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση.

 

-----------

Αγώνας νέων και παλαιμάχων του Ομορφοχωρίου

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Αναλήψεως του Σωτήρος, στο γήπεδο του Βιολογικού θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 17.30 φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων και των νέων της Δόξας Ομορφοχωρίου.

 

-----------

«La Provence»: Μήτρογλου, η καυτή πατάτα

Η ΜΑΡΣΕΪΓ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΑΣΣΑΛΙΑ

«Μήτρογλου, η καυτή πατάτα» είναι ο τίτλος της «La Provence», σημειώνοντας την απόφαση της Μαρσέιγ να μην επιτρέψει στη Γαλατασαράι την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στη Μασσαλία, καλώντας την να εξαντλήσει τη συμφωνία δανεισμού του Έλληνα επιθετικού, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020 ή να βρει εκείνη άλλη ομάδα να τον δανείσει.

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για μία «καυτή πατάτα που αναμένεται να φανεί ποιος θα αποφασίσει να κρατήσει», υπογραμμίζοντας το ακριβό κόστος του συμβολαίου του.

Αλλα δημοσιεύματα στη Γαλλία σημειώνουν ότι «η Γαλατασαράι θέλει να τερματίσει τώρα τον δανεισμό του, κάτι που όμως δεν θα επιστρέψει η Μαρσέιγ», καλώντας τους Τούρκους και τον Έλληνα επιθετικό να βρουν μια διέξοδο.

 

-----------

Η Λίβερπουλ εκτός 10άδας παρά το τρόπαιο

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

H κατάκτηση του Champions League από τη Λίβερπουλ δεν αποδείχθηκε αρκετή για την αγγλική ομάδα, προκειμένου να τελειώσει τη σεζόν μέσα στις 10 κορυφαίες ομάδες στην κατάταξη της UEFA.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι 11η με 91.000 βαθμούς. Στην κορυφή με 146.000 βαθμούς, εξακολουθεί να βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την αποτυχία της να προχωρήσει μετά τους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης, (αποκλείστηκε από τον Άγιαξ), μπροστά από Μπαρτσελόνα (138.000) και Μπάγερν (128.000).

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα, καταλαμβάνοντας την 35η θέση με 44.000 βαθμούς: Ακολουθούν: ΠΑΟΚ (65-23.500), ΑΕΚ (102-14.000), Αστέρας Τρίπολης (130-9.500), Παναθηναϊκός (158-7.000), Ατρόμητος (188-5.520),Πανιώνιος (189-5.520),ΠΑΣ Γιάννινα (190-5.520).

Στην κατάταξη των χωρών η Ελλάδα έκλεισε τη σεζόν στη 14η θέση με 27.600 βαθμούς, ενώ στην κορυφαία τριάδα βρίσκονται Ισπανία (103.569), Αγγλία (85.462) και Ιταλία (74.725).

 

-----------

Τέλος εποχής στη Λίβερπουλ για Στάριτζ και Μορένο

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Champions League και η διοίκηση της Λίβερπουλ ξεκίνησε τις διαθρωτικές κινήσεις στο ρόστερ του συλλόγου ανακοινώνοντας την αποδέσμευση δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Ντάνιελ Στάριτζ και Αλμπέρτο Μορένο, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν στο τέλος του περασμένου μήνα.

Ο Στάριτζ, ο οποίος μετακόμισε στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2013 προερχόμενος από την Τσέλσι, πρόσφατα έγινε ο πρώτος παίκτης που κατακτά Champions League με δύο διαφορετικές αγγλικές ομάδες, με τον Άγγλο φορ πάντως να μην παίζει ούτε δευτερόλεπτο σε κάποιον από αυτούς τους αγώνες, μένοντας στον πάγκο.

Η προσφορά του πάντως στη Λίβερπουλ ήταν σημαντική όλα αυτά τα χρόνια, αφού σε 160 εμφανίσεις κατάφερε να σκοράρει 67 φορές. Από την πλευρά του ο Μορένο, από το 2014 οπότε και μεταγράφηκε από τη Σεβίλη, αγωνίστηκε σε 161 αγώνες, σημειώνοντας και τρία τέρματα.

 

-----------

Προμηθέας- ΑΕΚ πράξη τέταρτη…

Στην Πάτρα μεταφέρεται η σειρά αγώνων ανάμεσα σε Προμηθέα και ΑΕΚ, σήμερα (21:00), στο πλαίσιο της 4ης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στο ΟΑΚΑ και με νίκη 88-60 έκανε το 2-1. Η Ένωση βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς, όπου ήδη περιμένει ο Παναθηναϊκός, μετά το "sweep" επί του Περιστερίου στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών. Στον αντίποδα, ο Προμηθέας θα τα δώσει όλα για το 2-2 απέναντι στους πρώτους στην κανονική περίοδο «κιτρινόμαυρους», έχοντας επικρατήσει και στο πρώτο παιχνίδι στο «Δ. Τόφαλος». Εφόσον το πετύχει, ο 5ος ημιτελικός θα διεξαχθεί μεθαύριο Παρασκευή (7/6).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass