Αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2019 15:53

Λαρισαίος σε καμπ της εθνικής παίδων πόλο

Τις δοκιμές ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης παίδων, που θα γίνει τον Ιούλιο στο Μπουργκάς, συνεχίζει ο Σάκης Πλατανίτης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πραγματοποιήσει ακόμη ένα καμπ προετοιμασίας, με τη συγκέντρωση των διεθνών να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης (18:00), στο Εθνικό Κολυβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» με τη συμμετοχή του Λαρισαίου Πάτσικα. Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Δαμίγος, Μυρίλος, Τζεραϊσης, Κότσκαρ (Πανιώνιος), Σιαλμάς, Αλμυράς, Τουρκομενής (Ολυμπιακός), Βασιλόπουλος, Εγνατιάδης, Δευτεραίος, Μπιτσάκος (Παναθηναϊκός), Καστρινάκης (Βουλιαγμένη), Αμπαζής, Σφηκάκης, Απατσής (Χίος), Πάτσικας (ΝΕ Λάρισας), Τσασερλής (ΝΟ Πατρών), Μαθιόπουλος (Εθνικός), Αλυφτήρας (ΠΑΟΚ), Κακλής (Νηρέας Χαλ.), Πρωϊμάκης (ΝΟ Χανίων).

---------

Ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και πρόστιμο στην ΚΑΕ ΑΕΚ

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ΑΕΚ με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, για όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 ανδρών με τον Προμηθέα, στην Πάτρα. Ορατός είναι ο κίνδυνος να υποδεχτεί η Ένωση χωρίς τον κόσμο της τον αντίπαλό της στον πρώτο τελικό. Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ΑΕΚ καλείται να καταβάλει το ποσό των 4.300 ευρώ για ρίψη καπνογόνου εντός του αγωνιστικού χώρου, για επεισόδια εντός του γηπέδου, αλλά και για χρήση καπνογόνου καπνού και λάμψης στην κερκίδα και για είσοδο οπαδού στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την ανάρτηση πανό.

---------

Τιμά τον Π.Ο.Ε. ο ΣΕΠΝΛ

ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

 

Ο ΣΕΠΝ Λάρισας συνεχίζοντας τις δράσεις του, μετά τον Απόλλωνα, θα τιμήσει μεθαύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου τον φετινό κυπελλούχο της ΕΠΣΝΛ ΠΟΕ, σε φιλικό ματς με τους παλαιμάχους της Ελασσόνας, στο γήπεδο της πόλης.

Την επόμενη εβδομάδα στην έδρα του Ηρακλή Λάρισας στη Νεάπολη, σε αγώνα παλαιμάχων θα τιμηθεί και ο πρωταθλητής της Α’ τοπικής κατηγορίας.

---------

«Ναυαγεί» η αύξηση των ομάδων της Α1 μπάσκετ

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, ανάμεσα στους εκπροσώπους των δεκατεσσάρων ομάδων της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Το ραντεβού ορίστηκε για τις 15:30 και βέβαια η πρόσκληση έχει αποσταλεί από τη Λίγκα και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Βασικά θέματα συζήτησης θα είναι οι αλλαγές στη διαιτησία, η αυστηροποίηση του πειθαρχικού πλαισίου για παραπτώματα των ιδιοκτητών, των παραγόντων των ΚΑΕ και όλων των εμπλεκομένων στο πρωτάθλημα και η σύναψη χορηγικών συμφωνιών, ανάμεσα σε άλλα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ δεν θα συζητηθεί το θέμα της αύξησης των ομάδων της Α1 από 14 σε 16 από τη νέα αγωνιστική περίοδο (2019-20), καθώς το αίτημα αυτό έχει δρομολογηθεί, με επιστολή αρχικά του ΕΣΑΚΕ προς την ΕΟΚ και εν συνεχεία με επίσημο αίτημα από την Ομοσπονδία στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Καθώς, όμως, η Βουλή αναμένεται να κλείσει στις 10 Ιουνίου, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, το χρονικό περιθώριο των επτά ημερών δεν φαίνεται επαρκές για να προλάβει έως τότε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, να περάσει σχετική τροπολογία, καθώς απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass