Το ΑΕΛικό αντίο στον Λάκη

*ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΚΑΣ: «Δεν θα σε ξεχάσουμε»

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 22:16

Με τη σημαία της ΑΕΛ να ανεμίζει αποχαιρέτησαν χθες το μεσημέρι δεκάδες Λαρισαίοι φίλαθλοι το ιδρυτικό μέλος και πρόεδρο του πρώτου συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΛ «Ιερολοχίτες» Λάκη Κουτσώνα, στην εξόδιο ακολουθία στον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου.

Δύο μεγάλα στεφάνια της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ερασιτεχνικής ΑΕΛ ήταν αυτά που δέσποζαν, δείγμα της αναγνώρισης της προσφοράς του στη «βυσσινί» ιδέα, αλλά το κυριότερο δεν τον ξέχασαν όλοι αυτοί που είχαν δημιουργήσει τον συγκεκριμένο σύνδεσμο φιλάθλων που ταύτισε το όνομά του με το ξεκίνημα της μεγάλης πορείας της ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Γιώργος Νάκας εκφώνησε τον επικήδειο βαθύτατα συγκινημένος και μίλησε για τον Λάκη Κουτσώνα, το οπαδικό του έργο του και την προσφορά του στην ιδέα της ομάδας.

Στο ΑΕΛικό του αντίο μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, ο πρώην πρόεδρος της ερασ. ΑΕΛ Ηλίας Φασούλας, ο πρώην γραμματέας Ζήσης Χελιδώνης, οι παλαίμαχοι παίκτες Χρήστος Ανδρεούδης, Γιώργος Πλίτσης, ο βετεράνος αθλητής του ΓΣΛ Δημήτρης Λέκκας και πολλοί συνοδοιπόροι του, όπου όλοι είχαν να διηγηθούν μια ιστορία με τον Λάκη Κουτσώνα. Παράδειγμα ο Γιώργος Κοντονάσιος μας έλεγε για το τρικ του αείμνηστου πλέον Λάκη να βάζει αρίθμηση στα λεωφορεία 11,12,13 αντί 1,2,3 για να φαίνονται περισσότερα, ενώ είπε ότι αυτή η μεγάλη οπαδική σχολή, όπως τη χαρακτήρισε, ξεκίνησε από μια παρέα στην πιτσαρία του Ρούλη, το Porto Fino στην πλατεία Ταχυδομείου.

Τραγική φιγούρα η άξια γυναίκα του Παναγιώτα που μόλις μας αντίκρισε μας είπε αναφερόμενη στο αρχείο του Λάκη: «Μου έλεγε πάντα ότι καλυτερα να πετάξω εσένα παρά το αρχείο...», ενώ ο εκλιπών μεταλαμπάδευσε στα παιδιά του Προκόπη και Δημήτρη την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΛ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε...

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass