Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Ρέγες

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 15:43

Το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είπαν χθες το απόγευμα χιλιάδες άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλης.

Ένα 24ωρο μετά την τραγική είδηση του θανάτου του 36χρονου σπουδαίου ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα, κανείς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι ο άλλοτε άσος της Σεβίλης, αλλά και των Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αλλά κυρίως απλοί πολίτες που γνώρισαν μέσα από τα «κατορθώματά» του τον Ισπανό παίκτη, βρέθηκαν στο γήπεδο όπου γνώρισε μεγάλες στιγμές (σ.σ. πανηγύρισε τρία τρόπαια Europa League με τους Ανδαλουσιάνους) για να τον αποχαιρετήσουν. Η σορός του μέσα στο φέρετρο τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και για περίπου πέντε ώρες ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να αποτίσει φόρο τιμής στον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Οι συμπαίκτες του στην ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα, την Εξτρεμαδούρα, έδωσαν το «παρών», όπως επίσης και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Σεβίλης, της Μπέτις, ενώ τη Ρεάλ Μαδρίτης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο Σέρχιο Ράμος και ο Ραούλ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass