Μια μεταγραφή και τέλος...

*Πέτριτς σε Κούγια: «Ψάχνουμε το καλύτερο»

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 22:12

Στην ΑΕΛ ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο καθώς αποκτήθηκαν μέχρι τώρα τέσσερις παίκτες, η προετοιμασία ορίσθηκε ότι θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου και το βασικό στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι, ενώ το μόνο που απομένει είναι η απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού.

Χθες υπήρξε επικοινωνία του τεχνικού Γκόρνταν Πέτριτς με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια όχι βέβαια για τα αποτελέσματα των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά για το θέμα της τελευταίας μεταγραφής. Ο Πέτριτς είπε στον μεγαλομέτοχο ότι δεν χρειάζεται βιασύνη καθώς υπάρχουν πολλές λύσεις και η ΑΕΛ θα βρει την καλύτερη.

Η μοναδική περίπτωση να προχωρήσει η ΑΕΛ σε άλλη μεταγραφή εκτός από αυτή του περιφερειακού επιθετικού είναι να πωληθεί ποδοσφαιριστής. Μην ξεχνάμε ότι υπήρξε τον χειμώνα πρόταση για τον Νούνιτς ύψους 400.000 ευρω από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Την ερχόμενη Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

Ένας πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ, ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας, αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Λέκκο στον α' όμιλο της Serie D' Ιταλίας και πανηγύρισε μια θριαμβευτική άνοδο με 27 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ομάδα.

Ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1999 στη Βέροια. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Νηρέα Βέροιας και μόλις έκλεισε τα 14 αγωνίστηκε την περίοδο 2013-2014 με την ανδρική ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1, σαν βασικός τερματοφύλακας. Την περίοδο 2015-2016 βρέθηκε στην U-17 της Βέροιας και είχε 15 συμμετοχές, ενώ στην συνέχεια προωθήθηκε στην U-20. Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2018 ανήκει στη Λέκκο.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass