Νίκη ανόδου για τον Λαρισαϊκό

*ΧΘΕΣ ΜΕ 1-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ *ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΕ 5-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2019 15:47

Νίκη με την οποία σφραγίζει το εισιτήριο της ανόδου στην Α1 ΕΠΣΛ πέτυχε χθες στη Νεάπολη ο Λαρισαϊκός με σκορ 1-0 επί της Δόξας Ραχούλας, η οποία επίσης έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Το «χρυσό» γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε ο έμπειρος Τσιμπουκλής στο 42’.

Ο Λαρισαϊκός ξεκίνησε πιο επιθετικά και απείλησε στο 25’ με τον Κωφό και στο 30’ με τον Δαλαμπύρα, για να φτάσουμε στο 42ο λεπτό όταν ο Κωνσταντάς τροφοδότησε τον Τσιμπουκλή και αυτός με ψύχραιμο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει χάνοντας μία καλή ευκαιρία στο 53’ με τον Μηταλούλη, ενώ στο 55’ ο Λαρισαϊκός έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Κωνσταντάς εκτέλεσε φάουλ το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 77’ ο Τσιμπουκλής δεν μπόρεσε να σκοράρει εκ νέου και να αποβάλει το άγχος της νίκης από τους συμπαίκτες του, για να φτάσουμε στο 85’ όταν η Δόξα άγγιξε την ισοφάριση καθώς είχε διπλό δοκάρι με τους Τέγο (κάθετο) και Σταμουλάκη (οριζόντιο) μετά από εκτέλεση φάουλ.

Τελικά το 1-0 διατηρήθηκε χαρίζοντας τον Λαρισαϊκό μία πολύτιμη νίκη που ισοδυναμεί με άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Νίκζα.

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Μ. Μπατσαράς): Πατέτσος, Καζαντζής (79’ Δημουλός Γ.), Δαλαμπύρας (73’ Σουμπασίτης), Ακρίβος, Μαντζώνης, Κωφός, Θεμελής, Μανωλόπουλος, Τσιμπουκλής, Κωνσταντάς, Δημουλός Κ. (65’ Μπουζώνας).

ΔΟΞΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ (Απ. Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Σταμουλάκης, Μηταλούλης, Χασιώτης, Εμμανουήλ, Τσακαβίτης, Σταμπολάκης, Σαμψάρης, Τέγος, Γκομοσίδης, Σκάκος (76’ Θεοχαρούλης).

ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Φ.

Σε εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε η νίκη για την Αναγέννηση Φαρσάλων στο χθεσινό παιχνίδι στο Βιολογικό σύμφωνα με το τελικό 5-0 επί της Βερδικούσιας. Έτσι το συγκρότημα των Φαρσάλων έκανε ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου σε αντίθεση με τη Βερδικούσια που βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι των υπολοίπων ομάδων.

Πρωταγωνιστές για την Αναγέννηση ήταν ο Ζαγγανάς που σκόραρε στο 11’ και στο 38’ ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη και ο Σαλής που πέτυχε τα υπόλοιπα τέρματα της ομάδας του στο 68’, στο 78’ και στο 84’.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ι. Ντελέζος με βοηθούς τους κ. Μπράμη και Τάνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Τέρπος, Μπουλάρι, Μπανιάς, Σακελλαρίου Κ., Δημουλάς, Πατσιούρας, Σαλής (86΄Θεοχαρόπουλος), Καρακώστας, Αρβανιτοζήσης (88΄Θέος), Τσούλης (85′ Αγγελάκης), Ζαγγανάς (79′ Λάμπρου).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Μούμος (81΄Πουρνάρας), Ζερδαλής Σπ./Δημ., Φραγκογούλας, Ζερδαλής Σπ./Χρ., Καρκατσέλας, Τέλιος (75΄Γκουρνέλης), Οικονόμου Ν/Γ (81΄Γκουντιλιάνης), Νανούλης (59΄ Χατζής), Οικονόμου Ν/Αθ., Στατήρης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αναγέννηση Φ.-Βερδικούσια         5-0

Λαρισαϊκός-Ραχούλα         1-0

Ρεπό: Μαρμαρίνη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Λαρισαϊκός*  2-0     6

Ραχούλα       7-5     6

Αναγέννηση Φ.        9-6     4

Μαρμαρίνη*   0-1     1

---------------------------------

Βερδικούσια* 0-6     0

*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/6, 18:00)

Βερδικούσια-Λαρισαϊκός (γήπ. Αμπελώνα)       

Ραχούλα-Μαρμαρίνη (γήπ. Νεάπολης Α’)

Ρεπό: Αναγέννηση Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass