Σε ΟΑΚΑ και Τόφαλος οι «μάχες»

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ Α1 ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2019 15:38

Επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ, στην πρεμιέρα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Σήμερα θα επιδιώξουν να κάνουν το 2-0, με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις 3 νίκες. Η πρώτη στην κανονική περίοδο ΑΕΚ προέρχεται από αγχωτική νίκη (83-82) επί του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ και αύριο στις 17:00 θα πρέπει να εμφανιστεί ανώτερη για να καταφέρει να περάσει νικηφόρα από το «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας. Στο πρώτο παιχνίδι υπήρξε... ένταση και η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως δεν θα προμηθευτεί εισιτήρια για τη δεύτερη αναμέτρηση της ημιτελικής σειράς. Οι Αχαιοί, στον αντίποδα, δείχνουν ικανοί να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1. Το 3ο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο Δευτέρα (3/6) στις 19:30, στο ΟΑΚΑ. «Υγιεινό περίπατο» έκανε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι (68-91), με τον Νικ Καλάθη να σημειώνει νταμπλ νταμπλ (19π., 11ασ.). Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έκανε το "break" και είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για το 2-0, μέσα στην έδρα της, το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (18:00), σήμερα στον 2ο ημιττελικό. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις βραβεύσεις παλαίμαχων αθλητών του «τριφυλλιού» με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, τιμώντας τον προπονητή του Περιστερίου, Αργύρη Πεδουλάκη. Μετά τον Απόστολο Κόντο, τον Τάκη Κορωναίο, τον Μιχάλη Κυρίτση, τον Λιβέρη Ανδρίτσο, τον Κώστα Τσαρτσαρή, τον Γιώργο Καλαϊτζή και τον Νίκο Χατζηβρέττα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει τον πρώην παίκτη και προπονητή των «πρασίνων». Ο 3ος ημιτελικός θα διεξαχθεί στο «Ανδρέας Παπανδρέου» μεθαύριο Δευτέρα (3/6) στις 21:00. Το πρόγραμμα των δεύτερων και τρίτων αγώνων της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής: ΣΗΜΕΡΑ 2οι αγώνες Τόφαλος 17:00 Προμηθέας Π.-ΑΕΚ Κορομηλάς-Σώμος-Καλδίρης (Θεοδωρόπουλος) ΟΑΚΑ 18:00 Παναθηναϊκός-Περιστέρι Καρακατσούνης-Παναγιώτου-Διαμαντής (Ντίνος) 3οι αγώνες (3/6) ΟΑΚΑ 19:30 ΑΕΚ-Προμηθέας Π. Πουρσανίδης Γ.-Τσαρούχα-Μαγκλογιάννης (Ελευθεριάδης) Παπανδρέου 21:00 Περιστέρι-Παναθηναϊκός Αναστόπουλος Π.-Ψαριανός-Πουρσανίδης Κ. (Μουζάκης Στ.) Στους 1ους αγώνες της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας 83-82 (1-0) Περιστέρι-Παναθηναϊκός 68-91 (0-1)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass