Πρωταθλήτρια η Αστραπή στην κατηγορία Κ14

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ ΜΕ 3-0

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2019 22:37

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία Κ14 πανηγύρισε χθες στο «Γ. Μητσιμπόνας» η Αστραπή Ν. Πολιτείας, η οποία επικράτησε του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 3-0.

Και μάλιστα το πανηγύρισε δεόντως καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ετοιμάσει μία ειδική φιέστα με βεγγαλικά, κροτίδες, καπνογόνα και άλλα πολλά ξεπερνώντας τα συνηθισμένα (σαμπάνιες κ.λπ.). Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι η νίκη της Αστραπής κρίνεται δίκαια (όπως άλλωστε επιβεβαιώνει και το τελικό 3-0) αφού έδειξε καλύτερα στοιχεία σε σχέση με τον αντίπαλό της και έχασε ευκαιρίες για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της. Ουσιαστικά, ο χθεσινός τελικός κρίθηκε στην επανάληψη όταν άρχισε να ζεσταίνεται η μηχανή της Αστραπής. Στο πρώτο μέρος οι νικητές έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Νικολακούλη στο 19’ και στο 21’ που προσπάθησε να πλασάρει από κοντά (στη δεύτερη περίπτωση η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ακολούθησε το κοντινό σουτ του Ρίζου που κατέληξε κόρνερ), ενώ ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ απείλησε στο 31’ με το φάουλ του Κανιούρα. Στην επανάληψη η Αστραπή είχε δοκάρι σε φάουλ του Βύρλα στο 38’, ενώ στη συνέχεια το κοντινό σουτ του Νικολακούλη πέρασε λίγο άουτ. Τελικά στο επόμενο λεπτό (39’) οι «πορτοκαλί» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με το διαγώνιο σουτ του Κωνσταντίνου, ενώ στο 42’ ο Νότας, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και κοντινό πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα για την Αστραπή θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη. Στο 44’ και πάλι ο Νότας είχε ευκαιρία για γκολ, όπως και ο Κωνσταντίνου στο 51’, ενώ στο 57’ ο Νότας εκ νέου είχε τετ-α-τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τελικά στο 68’ μετά από ωραία προσπάθεια του Νότα, ο Κωνσταντίνου ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 3-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε ο τελικός. Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπράμης με βοηθούς τους κ. Βαλιώτη και Σκριάπα. ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Σ. Κουτσάκης): Παπαϊωάννου, Τζήκας, Τσούτσος, Τριανταφύλλου, Τζανακούλης, Καλόγηρος, Ροδίτης, Κανιούρας, Μπέης, Μανώλης, Τάτσης (Χασιώτης, Χρόνης, Τσαπραλής, Σπανός, Ντράλο, Ιακωβάκης, Ράπτης, Δημόπουλος, Κωσταρέλος, Αναγνωστόπουλος) ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Μασούρας, Διαμαντόπουλος, Πέτρου, Νικολακούλης, Μπαντραλέξης, Δράμης, Πέτρου, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Βύρλας, Νότας (Βέλας, Μιχαήλ, Νταφόπουλος, Μπαρούτας, Ζάρζος, Αθανασόπουλος, Μαβίδης).

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Πανηγυρική η ατμόσφαιρα στο «Γ. Μητσιμπόνας» μετά τη λήξη του τελικού με αφορμή τη μίνι τελετή που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι της Αστραπής. Τις απονομές στις ομάδες έκανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής κ. Καρκατσέλας και ο διοικητικός της ΕΠΣΛ κ. Τσακίρης, ενώ στους διαιτητές το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Τσακνάκης. Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν οι δύο Ενωσιακοί τεχνικοί κ. Τσέτσιλας και Φώλλας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελικό παρακολούθησαν οι σκάουτερ της ΑΕΚ Στάθης Ταυλαρίδης και Βαγγέλης Γαβριηλίδης, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο των ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας Νίκο Κορομπίλια, ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξούδης κ.ά.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ Κ12

Η μόνη εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση των φετινών πρωταθλημάτων υποδομής είναι ο τελικός της Κ12, ο οποίος ορίστηκε να διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 4/6 και ώρα 18:30 στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» με φιναλίστ την Αστραπή Ν. Πολιτείας και την Ακαδημία Τυρνάβου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass