Εν αναμονή στον Απόλλωνα Λάρισας

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2019 22:08

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών στη θεσσαλική πρωτεύουσα και οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας απολαμβάνουν τις διακοπές τους, έχοντας όμως και το νου τους στο τι θα γίνει την καινούρια αγωνιστική περίοδο, στη νεοσύστατη Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Football League και τερμάτισαν τελικά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας με την πικρία που δεν τους... άφησαν να παίξουν στα μπαράζ ανόδου με τον ΟΦΗ.
Η λαρισινή ομάδα κέρδισε πάρα πολλούς φίλους με τις εμφανίσεις της, κυρίως σε παιχνίδια ντέρμπι και εκτός από τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που σίγουρα έκαναν τη διαφορά, σημαντική προσφορά είχαν και οι Ελληνες παίκτες, ενώ οι Λαρισαίοι έδωσαν το κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους, τιμώντας τη φανέλα και τον σύλλογο.
Από κει και πέρα, στον Απόλλωνα είναι εν αναμονή για θέματα προπονητή, αδειοδότησης και προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
Ο τεχνικός Άριαν Μπελά είχε αναμφισβήτητα πολύ μεγάλη προσφορά από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της λαρισινής ομάδας και οι περισσότερες πιθανότητες είναι να του δοθεί η δυνατότητα για να συνεχίσει το έργο του.
Όμως αυτό αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα, όταν ο κ. Μπελά θα έχει συνάντηση με ανθρώπους της ΠΑΕ Απόλλων και αν δεν υπάρξει κάτι το απρόοπτο, οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν εκ νέου.
Στον Απόλλωνα περιμένουν και την απόφαση της ΕΕΑ για την αδειοδότηση, για να κάνουν μετά και όλες εκείνες τις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.
Για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει μετά τις εθνικές εκλογές, στις 10 Ιουλίου περίπου, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο στην Αυστρία.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ
Άνθρωποι της διοίκησης του Απόλλωνα επιβεβαιώνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Super League 1 για να αποκτήσουν τον γκολκίπερ Μαντζάρη και τους Βραζιλιάνους Πολλέτο, Μαρκολίνιο, Λουκάο και Μιραμπίλια, αλλά επίσημα δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

 

ΛΗΓΟΥΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
Ανεξάρτητα από την ανάμεικτη αίσθηση που προκάλεσε η ολοκλήρωση της φετινής του αγωνιστικής προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Football League, ο Απόλλων Λάρισας θα πρέπει να έλθει σε διαπραγματεύσεις με το σύνολο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη δύναμή του, καθώς συνολικά 27 συμβόλαια λήγουν την 30ή Ιουνίου 2019.
Τα συμβόλαια που λήγουν είναι 21 Ελλήνων, 3 κοινοτικών και 3 αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικότερα:
ΕΛΛΗΝΕΣ: Βαγενάς Βάιος, Γαρυφαλλόπουλος Απόστολος, Γκέκας Νέστωρ, Ζαϊμάι Αλέξανδρος, Ζίκο Ρενάτο, Καμπέρης Κωνσταντίνος, Καραμπίνας Αντώνιος, Καρατάσιος Άγγελος, Κοντοές Παναγιώτης, Κοντοθανάσης Δημήτριος, Κουρτεσιώτης Κωνσταντίνος, Κουτογλίδης Απόστολος, Λίταινας Δημήτριος, Μαντζάρης Ιωάννης, Μπέικος Νικόλαος, Μπιμάι Αλέξανδρος, Σκούπρας Κωνσταντίνος, Σουλιώτης Δημήτριος, Σπηλιόπουλος Ιωάννης, Τασιούλης Δημήτριος, Χατζής Κωνσταντίνος.
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ: Brambilla Pivetta, Kendezi Renato, Poletto Costa Lucas.
ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ: Meireles Lucas Marcos, Neto Silva De Sa Marcolino, Ramos De Oliveira Lucas.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass