ΠΑΟΚ: Πρόβλεψη για 22.000 εισιτήρια διαρκείας, παραίτηση Κυριάκου Κυριάκου

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2019 18:56

Στις 22.000 εισιτήρια προβλέπεται πως θα φθάσει η διαθεσιμότητα εισιτηρίων διαρκείας της καινούργιας σεζόν, για το γήπεδο Τούμπας, μολονότι στον ΠΑΟΚ είναι σίγουροι πως και όλη τη χωρητικότητα του γηπέδου να έθεταν προς διάθεση θα εξαντλούνταν αυτό το καλοκαίρι, μετά το νταμπλ της τελευταίας σεζόν και το αήττητο πρωτάθλημα που κατέκτησε η λαοφιλής ομάδα.

Ομως οι οδηγίες της ΟΥΕΦΑ εμποδίζουν κάτι ανάλογο όπως επίσης και οι προθέσεις της ΠΑΕ ώστε να μείνει διαθέσιμος ένας αριθμός απαιτούμενος για φίλους φιλοξενούμενων ομάδων ή επισκέπτες της τελευταίας στιγμής από άλλες πόλεις ή χώρες. Ετσι αυτός θα είναι ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν για το κοινό από την 1η Ιουλίου και θα περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της περιόδου και των τριών διοργανώσεων στις οποίες θα αγωνιστεί φέτος ο ΠΑΟΚ.
Την παραίτησή του υπέβαλε χθες από τη θέση του Υπευθύνου Επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Κυριάκος μετά από 20ετή παρουσία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, κατερχόμενος στον πολιτικό στίβο, αφού πρόκειται να πολιτευθεί στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ. Στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του μεταξύ άλλων αναφέρει. «Στον ΠΑΟΚ άφησα 20 χρόνια και όλη μου την ψυχή με δυο στόχους. Αφενός να αντιμετωπιστεί ο ΠΑΟΚ ισάξια με τους υπόλοιπους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και αφετέρου να πείσω τον κόσμο ότι οι επικοινωνιακές μάχες κερδίζονται κυρίως με ευγένεια, αισθητική, επιχειρήματα, αυστηρότητα κι ευθύτητα στα μηνύματα και όχι με προσβολές, κραυγές και... γιαταγάνια. Δεν ξέρω αν πέτυχα τους στόχους μου. Ξέρω ότι δεν υπάρχει προσπάθεια που δεν έκανα!
Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ αν δεν μετέφρασα αρκετά σωστά τα συναισθήματά του, αν αισθάνθηκε άσχημα για τον τρόπο που εκπροσώπησα την ομάδα μας. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου αν συνέβαλα άθελά μου στην εξάπλωση της τοξικότητας και του τυφλού φανατισμού, στοιχεία που πρέπει να είναι τα πρώτα που θα καταπολεμηθούν από όσους συνεχίσουν» και καταλήγει: «Φεύγοντας, ξεχνάω επίτηδες να πάρω την καρδιά μου... Σύντομα θα ζητάω βοήθεια!!! Εις το επανιδείν».

 

Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Βαρέλα

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα παραμείνει ο Φερνάντο Βαρέλα, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι μέχρι το Ιούνιο 2022.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μετά από μία τετραετία σπουδαίας καριέρας στη Ρουμανία και της Βασλούι και Στεάουα Βουκουρεστίου, αποφάσισε το καλοκαίρι του 2016 να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ.
Υπέγραψε το συμβόλαιό του, πήρε την οικογένειά του και εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Τη συνέχεια λογικά δεν την είχαν καν ονειρευτεί. Τρία Κύπελλα Ελλάδας, ένα πρωτάθλημα, αμέτρητες ατομικές διακρίσεις και ένα πρωτόγνωρο συναισθηματικό δέσιμο, που όμοιό του δεν είχε βιώσει κανένα μέλος του Varela Family.
Μετά από έναν κύκλο συζητήσεων η χρυσή τομή βρέθηκε και ο The Beast, η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά δεν πάνε πουθενά.
Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.
Ένας από τους πρωταγωνιστές της τελευταίας τριετίας, ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, μία σπουδαία προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου μένει για να συνεχίσει να γράφει ιστορία με την ασπρόμαυρη φανέλα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass