Αρχίζει σήμερα η «μάχη» πρόκρισης για τους τελικούς

ΣΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2019 16:07

Αρχίζει η «μάχη» της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ σήμερα με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων.

Η πρώτη στην κανονική περίοδο ΑΕΚ υποδέχεται στις 19:30 τον τέταρτο Προμηθέα Πατρών, ενώ το δεύτερο Περιστέρι φιλοξενεί μισή ώρα νωρίτερα, στις 19:00, τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι των πρώτων αγώνων έχουν το πλεονέκτημα έδρας, με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις 3 νίκες. Η Ένωση είναι φαβορί απέναντι στους Αχαιούς. Ο Λεωνίδας Κασελάκης του Προμηθέα χαρακτήρισε «πρόκληση» τα ματς με την Ένωση, υπενθύμισε πως οι Αχαιοί είχαν νικήσει εντός έδρας την Ένωση στην κανονική περίοδο και μίλησε για δύσκολη σειρά αγώνων. Ο προπονητής της ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά και να μη θεωρήσουν τίποτα δεδομένο. Χωρίς τους Γιώργο Τσαλμπούρη, Γιόνα Ματσιούλη και Βασίλη Καββαδά θα αγωνιστούν οι «κιτρινόμαυροι». Ο Παναθηναϊκός, παρά την αγωνιστική απραξία, αφού δεν κατέβηκε στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός και υποβιβάστηκε στην Α2, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να «σπάσει» την έδρα του Περιστερίου και να διεκδικήσει τον τίτλο. Εξάλλου, και ο τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Hilton τη Δευτέρα (27/5) πως ένα FIAT δεν μπορεί να περάσει μία Ferrari! «Θέλουμε να απολαύσουμε τους αγώνες και να κερδίσουμε εμπειρίες» είπε από την πλευρά του ο φόργουορντ των «κυανοκίτρινων» Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Οι δεύτεροι αγώνες της ημιτελικής φάσης διεξάγονται στην έδρα των «αδυνάμων» το Σάββατο (1/6), ενώ οι τρίτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (3/6). Το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχουν ως εξής:

Α1 ΑΝΔΡΩΝ - ΠΛΕΪ ΟΦ

1οι ΑΓΩΝΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ

ΟΑΚΑ 19:30 ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας Παπαπέτρου-Μπήτης-Ανδρικόπουλος (Βιδάλης) Παπανδρέου 19:00 Περιστέρι-Παναθηναϊκός Μάνος-Συμεωνίδης-Τζαφλέρης (Ντάβαρης)

2οι ΑΓΩΝΕΣ (1/6)

ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Κομισάριοι)

Τόφαλος 17:00 Προμηθέας Π.-ΑΕΚ Κορομηλάς-Σώμος-Καλδίρης (Θεοδωρόπουλος) ΟΑΚΑ 18:00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Καρακατσούνης-Παναγιώτου-Διαμαντής (Ντίνος)

3οι ΑΓΩΝΕΣ (3/6)

ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (Κομισάριοι)

ΟΑΚΑ 19:30 ΑΕΚ-Προμηθέας Π. Πουρσανίδης Γ.-Τσαρούχα-Μαγκλογιάννης (Ελευθεριάδης) Παπανδρέου 21:00 Περιστέρι-Παναθηναϊκός Αναστόπουλος Π.-Ψαριανός-Πουρσανίδης Κ. (Μουζάκης Στ.)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass