Αμφίβολος για τον αυριανό τελικό ο Ν’ Γκολό Καντέ

ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2019 20:54

Ο μέσος της Τσέλσι Ν’ Γκολό Καντέ, είναι αμφίβολος για τον τελικό του Europa League που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη ενάντια στην Άρσεναλ στο Μπακού, αφού υπέστη τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με αναφορές των βρετανικών ΜΜΕ.


Ο Γάλλος διεθνής, έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της Τσέλσι εξαιτίας τραυματισμού, αλλά επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα και ο Μαουρίτσιο Σάρι ήταν σίγουρος ότι θα ήταν έτοιμος για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.
Οι εφημερίδες Times και Guardian ανέφεραν ότι ο Καντέ τραυματίστηκε στο γόνατο, κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης το Σάββατο και δεν είναι πιθανό να ανακάμψει εγκαίρως για τον τελικό.
Η απουσία του 28χρονου άσου, είναι ένα πλήγμα για τον Σάρι, ο οποίος δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει τις υπηρεσίες του αμυντικού Αντόνιο Ρουγκέρι, του μέσου Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ και του πλάγιου Καλούμ Χάντσον-Οντόι λόγω τραυματισμών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass