Sun: Ο Ασλεϊ πούλησε τη Νιούκαστλ για 350 εκατ. λίρες στον σεΐχη Χαλέντ

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2019 21:53

O Μάικ Άσλεϊ συμφώνησε να πουλήσει τη Νιούκαστλ στον δισεκατομμυριούχο σεΐχη Χαλέντ Μπιν Ζαγιέτ Αλ Νεχαγιάν από το Αμπού Ντάμπι, για 350 εκατομμύρια λίρες (397 εκατομμύρια ευρώ), ανέφερε η ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Sun.

Τα σχετικά συμβόλαια μεταξύ Άσλεϊ και του σεΐχη Χαλέντ υπογράφηκαν και υποβλήθηκαν στην Premier League, σύμφωνα με την αποκάλυψη της Sun.
O Άσλεϊ, ο οποίος αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας της Premier League το 2007, προσπάθησε στο παρελθόν να πουλήσει τον σύλλογο, αλλά χωρίς επιτυχία.
Ο Άσλεϊ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της βρετανικής εταιρείας αθλητικών ειδών Sports Direct International Plc, δήλωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι δεν είχε δεχθεί σημαντικές προσφορές για τη Νιούκαστλ, αλλά τόνισε στο Sky News, τον Δεκέμβριο, ότι έχουν αρχίσει συνομιλίες για μια καλή συμφωνία.
Ο σεΐχης Χαλέντ, εξάδελφος του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι, σεΐχη Μανσούρ Μπιν Ζαγιέτ Αλ Ναχάν, απέτυχε στο παρελθόν στην προσπάθειά του να αγοράσει τη Λίβερπουλ για δύο δισεκατομμύρια λίρες το περασμένο έτος, όπως ανέφερε η Daily Mail.
Ο σεΐχης Χαλέντ είναι επίσης ο ιδρυτής του ομίλου «Bin Zayed», ένας κορυφαίος όμιλος με ποικίλα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα στις τοπικές και διεθνείς αγορές. Τόσο η Νιούκαστλ, όσο και ο όμιλος «Bin Zayed» δεν θέλησαν να κάνουν σχόλια σε σχετικά ερωτήματα του Reuters.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass