Καταληκτική ημερομηνία για αδειοδότηση

ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 22:00

Καταληκτική ημερομηνία είναι η σημερινή για τον Απόλλωνα Λάρισας αλλά και για όλες τις ομάδες της Super League 2, όσον αφορά στο θέμα της αδειοδότησης.

Όσες ομάδες δεν εξασφαλίσουν την αδειοδότηση, θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν με -3 βαθμούς και δεν θα έχουν δικαίωμα μεταγραφών ποδοσφαιριστών, πάνω από 23 ετών.

Οι «κυανόλευκοι» λοιπόν περιμένουν τι θα γίνει σήμερα, για να κάνουν και τις επόμενες κινήσεις τους όσον αφορά στον σχεδιασμό της ομάδας για την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενδέχεται να γίνει στο εξωτερικό, αν και είναι νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο, αφού προέχουν άλλα θέματα να τακτοποιηθούν πρώτα και μετά θα αποφασίσουν διοίκηση και προπονητής, για τα θέματα της προετοιμασίας.

ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Ακόμη ένα Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (28/5) στη Football League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια του πρωταθλήματος της τρίτης πλέον, επαγγελματικής κατηγορίας.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 13:00 και κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί ολική επικύρωση της βαθμολογίας, καθώς σε προηγούμενο Δ.Σ. είχε επικυρωθεί μέχρι και τη 10η θέση.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως ο Ηρακλής και ο ΑΟ Τρίκαλα θα συμμετάσχουν και επισήμως στη νέα Football League, με τον «γηραιό» να γλιτώνει ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών από τον φετινό βαθμολογικό πίνακα που θα έφερνε τον υποβιβασμό του στη Γ’ εθνική.

Θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής πήρε αναβολή από το Διαιτητικό Δικαστήριο για τις 11 Ιουνίου, όσον αφορά στην ενεργοποίηση ποινών (-3) για οφειλές σε 11 ποδοσφαιριστές.

Έτσι, ακόμα και αν τελικά προκύψουν αφαιρέσεις βαθμών λόγω μη διακανονισμού των χρεών, τότε αυτές θα ισχύσουν από τη σεζόν 2019-2020.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ο «γηραιός» να μην δηλώσει συμμετοχή στη νέα Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League: «Σας γνωρίζουμε πως την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και ώρα 13.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) Διοικητικό Συμβούλιο της Football League με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Επικύρωση βαθμολογίας.

2. Διάφορα Θέματα».

ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Αύριο και ώρα 18:30 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, θα διεξαχθεί ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του ΣΕΠΝ Λάρισας και της αντίστοιχης ομάδας του Απόλλωνα. Σκοπός του αγώνα είναι οι δύο ομάδες παλαιμάχων να τιμήσουν διοίκηση και παίκτες του φετινού Απόλλωνα για την καταπληκτική πορεία τους στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλούνται οι φίλοι της ιστορικής ομάδας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές που μπορεί στα…χαρτιά να τερμάτισαν στην 3η θέση της Football League, όμως αγωνιστικά η ομάδα άξιζε να παίξει στα μπαράζ για την άνοδο στην Super League.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass