Νέα διάκριση για τον αθλητή του Ο.Α. Νίκαιας Χρήστο Νικολούλη

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 15:45

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία προστέθηκε στο πλούσιο παλμαρέ του Έλληνα πρωταθλητή τένις Χρήστου Νικολούλη. Ο αθλητής του ΟΑ Νίκαιας κατέκτησε τη 2η θέση στα μονά, στην απαιτητική κατηγορία των νέων ανδρών κάτω των 18 ετών στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα (επιπέδου 1) που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης (17-21/5/2019).

Αποδίδοντας εξαιρετικό τένις σε ποιότητα και διάρκεια, ο πρωταθλητής του Ο.Α. Νίκαιας και μέλος της Εθνικής ομάδας τένις κέρδισε τις εντυπώσεις με την ποιότητα του ολοκληρωμένου παιχνιδιού του στην πορεία του προς τον τελικό, χωρίς να χάσει σετ. Νικητής του μεγάλου τελικού ο Αλέξανδρος Ντίντο (ΟΑ Γλυφάδας) σε μια γνώριμη μάχη μεταξύ τους, μιας και οι δύο αθλητές, δύο μήνες πριν, ήταν οι δύο φιναλίστ στον τελικό της Θεσσαλονίκης, με νικητή εκείνη τη φορά τον Λαρισαίο αθλητή (με καταγωγή από τη Χάλκη Λάρισας). Η παρουσία του Χρήστου σε συνεχείς τελικούς και το 2019 πιστοποιεί το μεγάλο του ταλέντο και τη δίψα του για διάκριση σε ακόμα μεγαλύτερα διεθνή τουρνουά όπου θα συμμετάσχει τους προσεχείς μήνες.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητής του Ο.Α. Νίκαιας Χρήστος Νικολούλης χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς του αθλήματος ως «ένα μεγάλο ταλέντο», καθώς από την ηλικία μόλις των 10 ετών αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία του κι εν συνεχεία Νο 1 στην πανελλήνια κατάταξη στην κατηγορία των 12-14-16 ετών. Αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας Αντισφαίρισης από τα 12 του και συμμετέχει από τότε ως παίκτης της Εθνικής ομάδας σε ατομικά και ομαδικά πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Υπήρξε πρωταθλητής Εφήβων και νέων Ανδρών Ελλάδας το 2018, ενώ κατέκτησε 1ες και 2ες θέσεις σε πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ

Σύμφωνα με τον Χρήστο Νικολούλη «μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω επαγγελματικό τένις, αν και γνωρίζω την πολυπλοκότητα μιας σειράς παραγόντων που πρέπει να συνυπάρξουν για την επιτυχία του εγχειρήματος (εύρεση χορηγών, συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό κ.ά.). Ωστόσο δεν το βάζω κάτω, θα εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες και θα συνεχίσω να κυνηγώ το όνειρό μου και να ασχολούμαι με το άθλημα που τόσο αγαπώ».

Μιλώντας στην «Ε» ο προπονητής του Δημήτρης Μίζιος αναφέρθηκε καταρχήν στις σπουδαίες διακρίσεις του λαρισινού τένις τα τελευταία χρόνια και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται τόσο στον Όμιλο Αντισφαίρισης Νίκαιας, όσο και στους υπόλοιπους συλλόγους. Όσον αφορά στον Χρήστο «έχει όλα τα εφόδια και τις προοπτικές να πρωταγωνιστήσει –ακόμα και εκτός Ελλάδας- κι εφόσον του δοθεί η δυνατότητα (κυρίως μέσω χορηγιών) μπορεί να αποδείξει ότι οι διακρίσεις του σε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα μόνο τυχαίες δεν ήταν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass