Απόλλων Λάρισας: Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2015 8:02

 

 «Ο Απόλλωνας είναι μια ιστορική ομάδα της πόλης μας και φιλοδοξία εμού και όλων των συνεργατών μου είναι να πάρει σύντομα τη θέση στην οποία δικαιωματικά αξίζει να βρίσκεται. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια στο ποδόσφαιρο. Άρα δουλειά, κατανόηση και υπευθυνότητα για τη θέση που ο καθένας μας κατέχει στον σύλλογο, για να βάλουμε τις απαραίτητες βάσεις για τη μεγάλη επιστροφή του Απόλλωνα εκεί όπου δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται».

Με τα παραπάνω λόγια ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Ματζανάς προσδιόρισε, κατά τη χθεσινή έναρξη της προετοιμασίας, το στίγμα των «κυανολεύκων» στο νέο ποδοσφαιρικό χάρτη της μεγάλης τοπικής κατηγορίας και οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας για τη φετινή χρονιά αλλά και τα φιλόδοξα σχέδια των ανθρώπων του συλλόγου για το μέλλον.

Ουσιαστικά η φετινή χρονιά που άρχισε χθες για τον Απόλλωνα Λάρισας θα αποτελέσει τη συνέχεια της περσινής, στην οποία τέθηκαν οι βάσεις για μία διαρκή ανοδική πορεία. Αυτό συνεπάγεται όρεξη για δουλειά, συλλογικότητα και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, κάτι που οι άνθρωποι του συλλόγου –διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές- έδειξαν ότι διαθέτουν.

«Θέλω να καλωσορίσω όλα τα νέα παιδιά που ήλθαν στην ομάδα μας και με τους υπάρχοντες παίκτες θεωρώ ότι οι άξιοι προπονητές μας θα δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο, που θα κάνει τους φιλάθλους μας να βλέπουν καλό ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και να «γευόμαστε» όλοι μας την ουσία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ματζανάς και πρόσθεσε:

«Φέτος θεωρώ ότι ξεκινάει μια νέα εποχή για εμάς, όπου μέσα από τη συλλογικότητα και τη διάρκεια να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό που όλοι επιθυμούμε. Εμείς σαν διοίκηση πιστεύω ότι κάναμε το καθήκον μας στις μεταγραφές και είμαστε εδώ πανέτοιμοι να δώσουμε ανά πάσα στιγμή οτιδήποτε χρειασθεί η ομάδα μας. Ας πράξουν και οι άξιοι ποδοσφαιριστές μας, που τους πιστεύουμε, τα ανάλογα στο πρωτάθλημα» κατέληξε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΟΣ: «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ»

Στο «τιμόνι» του Απόλλωνα Λάρισας θα βρίσκεται και φέτος ο Γιάννης Μάγκος μετά την επιτυχημένη θητεία του την περσινή σεζόν, μαζί με τον Θοδωρή Κυριακούλη ως προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ στη θέση του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου των Ακαδημιών θα είναι ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

«Οι βάσεις έχουν μπει από πέρσι. Φέτος θέλουμε να κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα ώστε να είναι ψηλά στις πρώτες θέσεις όπως αρμόζει στην ιστορία του Απόλλωνα Λάρισας» δήλωσε ο τεχνικός Γιάννης Μάγκος μιλώντας για τους στόχους των «κυανολεύκων» τη νέα σεζόν και πρόσθεσε:

«Παράλληλα στόχος μας είναι να αναδείξουμε νέα παιδιά. Ήταν κάτι που το ξεκινήσαμε πέρσι χρησιμοποιώντας αρκετά παιδιά από την εφηβική ομάδα. Μ’ άλλα λόγια να δώσουμε έμφαση στις ακαδημίες, όπου εκεί λειτουργούμε σε επαγγελματικά πλαίσια, και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αποτελείται από έμπειρους και νέους παίκτες και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

-Τι σημαίνει στις πρώτες θέσεις;

«Στις πρώτες τέσσερις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα»

-Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος τι χρειάζεται;

«Απαιτεί ενότητα, οργάνωση, συνέπεια στην προπόνηση και στις ατομικές υποχρεώσεις του καθενός».

-Πέρσι η μάχη της κορυφής κρίθηκε πολύ νωρίς. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει φέτος;

«Θα είναι πολύ διαφορετικό το πρωτάθλημα. Μέχρι τις τελευταίες επτά αγωνιστικές θα παίζεται όχι μόνο ο τίτλος αλλά και η παραμονή. Γι΄ αυτό χρειάζεται διάρκεια. Όποιος έχει διάρκεια στο φετινό πρωτάθλημα θα κάνει τη διαφορά τόσο στην κορυφή όσο και στη μάχη της παραμονής».

-Αν υποστηρίξει κάποιος ότι ο Απόλλωνας είναι έτοιμος για την κατάκτηση του τίτλου ή του νταμπλ τι θα απαντήσεις;

«Μέσα από τη δουλειά όλα μπορούν να γίνουν ή μπορεί και να χαθούν. Είναι καθαρά θέμα προπόνησης και οργάνωσης. Σίγουρα πήραμε κάποιους παίκτες, δεν μπορούμε να κρυφτούμε, είναι έμπειροι για την κατηγορία αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Αν δεν δουλέψεις σωστά και δεν έχεις οργάνωση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν γίνεται τίποτα».

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Αισιόδοξοι για την επίτευξη των υψηλών στόχων του Απόλλωνα Λάρισας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας παρουσιάστηκαν οι παίκτες των «κυανολεύκων» οι οποίοι έκαναν λόγο για τίτλο και κύπελλο.

Ας δούμε τι είπαν τρεις από τους βασικούς συντελεστές του φετινού Απόλλωνα:

Βασίλης Σκάκος: «Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Εμείς θα συνεχίσουμε την περσινή προσπάθεια. Υπάρχει οργάνωση. Η ομάδα μας ξεκίνησε από πέρσι με στόχο να φτάσει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει έχουν παραστάσεις και πιστεύω θα βοηθήσουν σ’ αυτό. Έχουμε δύο προπονητές που είναι επαγγελματίες και στόχος μας είναι να γίνουμε οικογένεια να τερματίσουμε πρώτοι και να πάρουμε και το κύπελλο».

Θανάσης Παλάσκας: «Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Ξεκινάει μια νέα χρονιά για μένα στον Απόλλωνα μετά την περσινή καταπληκτική χρονιά που κάναμε στον Αμπελωνιακό. Ο Απόλλωνας από πέρσι έχει δείξει ότι έχει αλλάξει επίπεδο και έχει ξεφύγει από τα όρια του νομού Λάρισας. Το μόνο που μας απασχολεί είναι μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό και την σκληρή δουλειά να καταφέρουμε να αλλάξουμε κατηγορία και κάθε Κυριακή να κερδίζουμε γιατί ο Απόλλωνας έχει υποχρέωση απέναντι στον κόσμο του και σαν δεύτερη ομάδα της πόλης μετά την ΑΕΛ. Ξεκάθαρα στόχος μας είναι η άνοδος και γιατί όχι και το κύπελλο μιας και θα παίξουν και ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας».

Κώστας Μπρέλλας: «Η ομάδα έχει στόχο να βγει πρωταθλήτρια. Μαζευτήκαμε κάποια παιδιά για να βοηθήσουμε -μαζί με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές- στην επίτευξη του στόχου και θέλω να πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, υπάρχουν ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο και θεωρώ ο πιο ικανός και εκείνος που θα έχει διάρκεια θα πετύχει το στόχο του. Πέρσι είχε ξεκαθαρίσει πολύ νωρίς η πρώτη θέση, αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Επιστρέφω μετά από 18 χρόνια στην ομάδα που ξεκίνησα που έκανα τα πρώτα βήματα και πήρα τις βάσεις. Θέλω να πιστεύω ότι εδώ θα τελειώσω την καριέρα μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass