ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Βασίλισσα ξανά!

*Εντείνονται οι προσπάθειες για την επιστροφή του Σίλβα Κλέιτον

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2015 8:00

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Την πρώτη επίσημη προπόνηση για την περίοδο 2015-2016 θα πραγματοποιήσει σήμερα η ΑΕΛ,  στο AEL FC ARENA, στις 19:00.

Οι «βυσσινί» με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους έχουν ως στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και δεν θεωρείται  τυχαίο  ότι το σύνθημα που επέλεξαν και για τη φετινή χρονιά είναι «Βασίλισσα ξανά».

Παρά τον καύσωνα που επικρατεί σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα  στην πρωτεύουσα  του θεσσαλικού κάμπου, μεγάλος αριθμός φιλάθλων αναμένεται σήμερα να δώσει βροντερό "παρών" σε ένα γήπεδο στολίδι, όπου οι Λαρισαίοι έδειξαν πρόσφατα στους αγώνες του πανευρωπαϊκού  πρωταθλήματος Νέων με την παρουσία τους, ότι το νιώθουν ως σπίτι τους.

Ο Αλέξης Κούγιας από την πρώτη ημέρα που έγινε το  νέο αφεντικό της ΑΕΛ φρόντισε να επιστρέψει η ομάδα στο AEL FC ARENA και σίγουρα με αυτή του την κίνηση κέρδισε πολλούς πόντους, καθώς δείχνει ότι  αφουγκράζεται την επιθυμία των Λαρισαίων φιλάθλων να αγωνίζεται η ομάδα της πόλης στο «παλατάκι» και να ζήσει πάλι μεγάλες στιγμές, όπως στο παρελθόν.

Για τη σημερινή «πρώτη», σε ανακοίνωση των  «βυσσινί», αναφέρονται τα εξής: « Η ΠΑΕ ΑΕΛ σας προσκαλεί στην πρώτη προπόνηση και παρουσίαση της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Γήπεδο AEL FC ARENA – Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 – 19:00».

ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ ΚΛΕΪΤΟΝ

‘Όσον αφορά τώρα στον Σίλβα Κλέιτον, εντείνονται οι προσπάθειες για να επιστρέψει στην ομάδα. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ξάνθη  και πλέον εξετάζει άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του από Ελλάδα και εξωτερικό. Ο Σίλβα Κλέιτον έχει δεχθεί από την Ελλάδα προτάσεις εκτός από την ΑΕΛ και από Βέροια, Πανιώνιο, Λέβαδειακό,  Ηρακλή αλλά και με ομάδες από Τουρκία και Κατάρ, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Κύκλοι της ΠΑΕ έκαναν λόγο ότι ο ποδοσφαιριστής έχει θετική διάθεση να αγωνισθεί και πάλι στην πόλη που τον αγάπησε ιδιαίτερα ο κόσμος, αλλά τη στιγμή που  πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την αποκτησή του,  κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει ποιον σύλλογο θα επιλέξει τελικά για να συνεχίσει την καριέρα του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass