Απέκτησε τον Ρίστιτς η ΑΕΛ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 22:00

Μετά τους Στάνκοβιτς, Φιλίποβιτς και Γιάκο, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΛ, που συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της, ανακοίνωσε χθες το βράδυ την απόκτηση του τερματοφύλακα Μποριβόγε Ρίστιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στη Ραντνίσκι Νις.

Υπέγραψε για δύο χρόνια και θα είναι ένα ιδανικό δίδυμο με τον Κρίστινσον, που είχε μια εξαιρετική παρουσία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα δύο χρόνια του βασικού τερματοφύλακα της δευτεραθλήτριας Σερβίας Ραντνίσκι Νις, Ristic Borivoje.

Τόσο ο προπονητής μας κ. Petric Gordan, όσο και όλοι στην ομάδα καλωσορίζουμε τον Borivoje Ristic.

Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί με τον διεθνή τερματοφύλακά μας Kristinsson Ogmundur θα είναι ίσως το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στην κατηγορία μας.

Ο Borivoje Ristic την τελευταία σεζόν στο πρωτάθλημα της Σερβίας έσπασε το ρεκόρ ανέπαφης εστίας στη Σερβία κρατώντας χωρίς γκολ την εστία του για 21 αγώνες και προτάθηκε από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Σερβίας μαζί με τον τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα, ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς.

Ο Borivoje Ristic λατρεύει την Ελλάδα, η μητέρα του έχει γεννηθεί στη Βέροια και ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην παραλία της Κατερίνης, είναι παντρεμένος και έχει ένα νεογέννητο γιο 13μηνών.

Ο Borivoje Ristic είναι ήδη στη Λάρισα και σήμερα το πρωί στις 11:00 θα γίνει η παρουσίασή του στα γραφεία της ομάδας μας».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σέρβος πορτιέρο τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι στη Λάρισα, στην ΑΕΛ, στην ομάδα με το ένα πρωτάθλημα και τα δύο κύπελλα.

Γνωρίζω τα πάντα για την ομάδα της ΑΕΛ και την πόλη της Λάρισας και θα δώσω μία υπόσχεση στον κόσμο της, ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους της.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη κ. Αλέξη Κούγια, για τον οποίο όλοι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και τον προπονητή κ. Petric Gordan για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνισθώ στην ΑΕΛ».

ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

Έγγραφο από τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ, με το οποίο ο Μάρκο Γιοβάνοβιτς επιβεβαιώνει ότι έχει εξοφληθεί, δημοσιοποίησε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΣΙΚΑΦΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ο Λευκορώσος επιθετικός της ομάδας Εβγκένι Σικάφκα κλήθηκε στην εθνική ομάδα των ανδρών της χώρας του για τους αγώνες με αντιπάλους τη Γερμανία στις 8/6/2019 και τη Βόρειο Ιρλανδία στις 11/6/2019.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ

ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Την προσεχή Τρίτη (28/5), στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Super League, όπου θα πρέπει να ληφθεί η οριστική απόφαση για το σύστημα διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων. Παράλληλα, θα αποφασιστεί η ημερομηνία έναρξης της νέας σεζόν, ενώ θα τεθεί «επί τάπητος» και η εισήγηση που θα γίνει από τον συνεταιρισμό προς την ΕΠΟ, για το σύστημα διεξαγωγής του κυπέλλου.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ.:

1. Επικύρωση βαθμολογιών Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15).

2. Εγγραφή νέου μέλους (σ.σ. Βόλος).

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

4. Ημερομηνία έναρξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εισήγηση στην Ε.Π.Ο. για τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου.

6. Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

7. Επιλογή εταιρειών, σε συνέχεια των προσκλήσεων ενδιαφέροντος.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για διαδραστικό ηλεκτρονικό παιχνίδι (Fantasy League).

9. Ειδικό Ταμείο Επιβραβεύσεων – Σύμβαση με Ε.Ρ.Τ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass