Οι Ουόριορς νίκησαν, έγραψαν Ιστορία και έφτασαν στον τελικό

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2019 18:56

Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν έφτασαν σε triple-double, οδηγώντας τους Ουόριορς σε νίκη με 119-117 επί των Μπλέιζερς στην παράταση μέσα στο Πόρτλαντ, κάνοντας το 4-0 στους τελικούς της δυτικής περιφέρειας και φτάνοντας σε έναν πέμπτο διαδοχικά τελικό του ΝΒΑ.

Εκεί θα περιμένει την ομάδα που θα επικρατήσει από τους τελικούς της Ανατολής, ανάμεσα στους Μπακς και τους Ράπτορς, με την ομάδα του Μιλγουόκι να προηγείται με 2-1 στη σειρά των αγώνων.
Η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ, πρωταθλήτρια τα δύο τελευταία χρόνια, έφτασε τους Σέλτικς (1957-66) και είναι πλέον οι δύο ομάδες που έχουν φθάσει σε πέντε διαδοχικούς τελικούς NBA.
Είναι αξιοσημείωτο ότι η ομάδα του Πόρτλαντ κατάφερε στο τέλος ένα 5-0, ισοφαρίζοντας σε 111-111 και στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί οι πρωταθλητές αποδείχθηκαν καλύτεροι και με περισσότερες λύσεις φτάνοντας στη νίκη.
Ο Στεφ Κάρι είχε 37 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν 18 πόντους, 14 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Ετσι οι δυο τους έγιναν το πρώτο ζευγάρι συμπαικτών στην Ιστορία του ΝΒΑ που έκανε triple-double σε αγώνα των playoffs.
Κορυφαίος για τους Μπλέιζερς, ο Μέγερς Λέοναρντ που σημείωσε 30 πόντους, ενώ σε double-double έφτασε ο Ντάμιαν Λίλαρντ με 28 πόντους και 12 ασίστ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass