Ισοπαλία για την Κ-19 της ΑΕΛ

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΣ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2019 16:25

Με λευκή ισοπαλία επέστρεψε από τα Γιάννενα η ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ, στο εξ αναβολής παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.


Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και με το τελικό 0-0 η ΑΕΛ τερμάτισε στη 13η θέση με 24 πόντους, ενώ οι Γιαννιώτες βρίσκονται στη 10η με 33 πόντους και ενώ έχουν ακόμα ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη βαθμολογική τους θέση που θα είναι η 10η.
Αγωνιστικά το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο, πέρα από δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα, ενώ καλύτερο παιχνίδι έγινε στην επανάληψη και ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο κατά το οποίο οι ομάδες ρίσκαραν περισσότερο για τη νίκη, το παιχνίδι άνοιξε και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Με τους τερματοφύλακες, πάντως, να είναι σε καλή μέρα, το 0-0 παρέμεινε δίκαια ως το τέλος.
Στο 6ο λεπτό το δοκάρι για τον ΠΑΣ σε προβολή του Πηλιού, έπειτα από σέντρα του Λιάσου, με τον Σουλούκο να μπλοκάρει τελικώς την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα η ΑΕΛ ...ισοφάρισε τα δοκάρια όταν ο Μιλτιάδης πλάσαρε τον Βενετικίδη ο οποίος απέκρουσε στα αριστερά της εστίας και ο επερχόμενος Κοτσιανούλης από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μάριος Παναγιώτου): Βενετικίδης, Κάγια, Τάτσης, Ντόντης, Βασιλάκης, Λιάσος, Θεοχάρης, Πλατιάς (71’ Πόγιας), Πηλιός (87’ Λιάπης), Λώλης, Σάκκας (46’ Παππάς).
ΑΕΛ (Κώστας Ταξιάρχης): Σουλούκος, Τσατσελλάρι, Μπουζούκης, Φουρκιώτης, Τάρτας, Μπάμης, Χαλάτσης, Κουτσιανούλης, Ζιάκας, Μιλτιάδης, Τσουμάνης (90’ Περίμ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass