ΠΑΟΚ

Άδεια 49 ημερών στους θριαμβευτές

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2019 15:44

Με ένα οικογενειακό γεύμα αποχαιρέτισαν οι θριαμβευτές της φετινής σεζόν, ποδοσφαιριστές του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και φεύγουν για άδεια 40 περίπου ημερών.

Το νέο ραντεβού τους ορίστηκε για το τέλος Ιουνίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, πριν την αναχώρηση στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Όπως είναι προσδιορισμένο, ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο της επόμενης διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει πως 6-7 Αυγούστου και 13 του ίδιου μήνα, είναι οι προγραμματισμένες ημερομηνίες για τους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου.

Χθες ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης παρέστη στα εγκαίνια του Αρχείου του Κέντρου Μελέτης και Ανάπτυξης του Ελληνικού Πολιτισμού Μαύρης Θάλασσας και του Κέντρου Ποντιακών Ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν στο Επιστημονικό Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ, και σε ερώτηση που του τέθηκε για το ποδόσφαιρο είπε: «Αποδείχτηκε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κερδίσει. Είμαι πολύ χαρούμενος, τρία χρόνια ζητούσαμε το VAR και έδειξε την αποτελεσματικότητα η χρήση του. Εγώ βάζω στόχους και πετυχαίνω. Στόχος μας μέσω του ΠΑΟΚ είναι να επιστρέψουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Τελικός με 1.000 θεατές είναι γενοκτονία για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται θρόνο αυτοκράτορα, καθόμαστε δίπλα στον Θεό και συνεχίζουμε» είπε ο Ιβάν Σαββίδης. Όσο για την ίδρυση του νέου φορέα, που έχει να κάνει με τον Ποντιακό Ελληνισμό, είπε: "Είμαι χαρούμενος που κάναμε το επόμενο βήμα και η έδρα μετατρέπεται σε κέντρο".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass