Σήμερα ο τελικός, επεισόδια χθες...

ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ * ΕΓΙΝΑΝ 10 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ * ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ(20:30)

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 15:37

Άδειο θα είναι το ΟΑΚΑ στον σημερινό τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ(20:30-), αλλά η Αστυνομία είναι ήδη στο πόδι από χθες και μάλιστα χρειάστηκε να επέμβει το βράδυ, καθώς καταγράφηκαν επεισόδια στην Αττική Οδό.

Στο ύψος της Μεταμόρφωσης, λοιπόν, υπήρξαν συμπλοκές οπαδών της ΑΕΚ με αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με μαρτυρίες, επεισόδια που προφανώς συνδέονται με το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» κι ενώ υπήρξαν 10 προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις από 120 προσκλήσεις έχουν λάβει οι Θεσσαλονικείς και οι «κιτρινόμαυροι» και παρ' όλα αυτά στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν περί τους 3.000 αστυνομικούς...

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ λοιπόν θα «διασταυρώσουν» τα ξίφη τους για τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και θέλουν να κρατήσουν στην κατοχή τους το Κύπελλο για να πανηγυρίσουν το νταμπλ.

Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εκθρονίσουν τον αντίπαλό τους, παίρνοντας εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό.

Την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα θα έχει το Cosmote Sport 1, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 20:30.

Όσοι δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση θα έχουν τη δυνατότητα στις 22:30 να τη δουν σε μαγνητοσκόπηση μέσα από το ΕΡΤ Sports.

*Ο Γερμανός διεθνής διαιτητής Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βοηθοί του Τσβάιερ ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Τόρστεν Σίφνερ - Μάρκο Αχμούλερ και τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Γερμανός Σβεν Γιαμπλόνσκι.

Από την ίδια χώρα και οι διαιτητές που θα ελέγχουν το VAR (Σάσα Στέγκεμαν - Μαρκ Μπορς), ενώ παρατηρητής ορίστηκε το μέλος της ΚΕΔ, Λιφ Λίντμπεργκ.

Να σημειωθεί ότι φέτος δεν ορίστηκαν επιπρόσθετοι βοηθοί. Επίσης, αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που ο Τσβάιερ θα διευθύνει αγώνα ελληνικής ομάδας και τρίτη σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass