Παρουσία Γραμμένου ο τελικός κυπέλλου ΕΠΣΛ;

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 15:33

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 48ο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 17:00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης με φιναλίστ τους ΠΟΕ και Δαμασιακό, ξεκίνησε. Ήδη οι άνθρωποι της ΕΠΣΛ προσπαθούν να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και τη διευκόλυνση των φιλάθλων.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το «παρών» αναμένεται μεταξύ άλλων να δώσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, τον οποίο προσκάλεσε επίσημα ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης. Η παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ στη Φιλιππούπολη αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα στο περιθώριο του τελικού η ΕΠΣΛ θα τιμήσει τον Λαρισαίο διαιτητή Δημήτρη Γκάγκα, που ολοκληρώνει με το τέλος της φετινής σεζόν την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους, για το ήθος του και τη μεγάλη του προσφορά στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass