Στον μικρό τελικό τα κορίτσια της Ράπτου

ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 19-18

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2019 15:53

Άγγιξαν το… θαύμα τα κορίτσια της ομάδας χάντμπολ των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου χθες στη Βέροια, όμως έχασαν την τελευταία επίθεση και τον αγώνα από το Αμερικανικό Κολέγιο Λάρνακας, με σκορ 19-18, στο «Final-4» των πανελληνίων πρωταθλημάτων Λυκείων.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό, πήγαινε πόντο-πόντο και οι Λαρισαίες παίκτριες προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, αλλά στο φινάλε η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Στο άλλο παιχνίδι το Λύκειο της Προσοτσάνης Δράμας κέρδισε με 18 πόντους διαφορά τον Ιωνικό Νίκαιας και σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα παίξει στον τελικό με το Αμερικανικό Κολλέγιο της Κύπρου. Τα κορίτσια της Ράπτου στις 9.45 το πρωί θα αγωνιστούν με την Ιωνικό Νίκαιας στον μικρό τελικό και έχουν ως στόχο να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο. Ι.Δ. Γ.Ε.Λ. ΡΑΠΤΟΥ: Βλασιάδου, Ζαγγογιάννη, Χασιώτη, Κουμπαρά, Παναγιώτου, Πιτσίλκα, Ζαχίδου, Κατσογιάννη, Ντακούλα, Φαντάνα, Φουντά. Γυμναστής των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου είναι ο κ. Αθ. Νικολακούλης και προπονητής της ομάδας ο κ. Β. Γκουράβας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass