Στον τελικό της Ανατολής οι Μπακς του Αντετοκούνμπο

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 4-1 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2019 15:51

Την πρόκριση στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ πανηγυρίζουν οι φίλαθλοι, οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια» επικράτησαν 116-91 των Μπόστον Σέλτικς και έκαναν το 4-1 στην ημιτελική σειρά, με αποτέλεσμα να προκριθούν στον τελικό της Ανατολής. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν ο Giannis που έχουμε... συνηθίσει στον τομέα της παραγωγικότητας, αλλά με 20 πόντους βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα του, όπως κάνει από την αρχή της χρονιάς. Σε 31 λεπτά συμμετοχής, ο Ελληνας άσος τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, δύο κλεψίματα, δύο τάπες και τέσσερα λάθη. Εξαιρετικός και ο Κρις Μίντλετον με 19 πόντους, όπως και ο Ερικ Μπλέντσο με 18 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Κάιρι Ιρβινγκ με 15 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Μπακς προκρίνονται στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας, για πρώτη φορά από 2001 και θα αντιμετωπίσουν ή τους Τορόντο Ράπτορς ή τους Φιλαδέλφεια 76ερς, με τους Καναδούς να προηγούνται στην ημιτελική σειρά με 3-2 στις νίκες.

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ»

Απόλυτα ικανοποιημένος και συγκρατημένα αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίσθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι φανταστικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Ελληνας άσος, που είναι φαβορί για τον τίτλο του MVP και πρόσθεσε: «Ημασταν έτοιμοι και αποφασισμένοι. Στον πρώτο αγώνα δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, δεν ήμασταν... εμείς. Στη συνέχεια εμφανιστήκαμε με διαφορετική προσέγγιση, με ένστικτο δολοφόνου και πήραμε τέσσερις νίκες. Τόσο οι Ράπτορς, όσο και οι Σίξερς είναι καλές ομάδες. Όποιος και να είναι αντίπαλος θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Εμείς κοιτάμε τους εαυτούς μας. Εάν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα, θα είμαστε μια χαρά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass