Αναταραχή στη Football League

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2019 16:46

Ένσταση κατά του Πλατανιά κατέθεσε ο Ηρακλής μετά το μεταξύ τους παιχνίδι διεκδικώντας τους τρεις βαθμούς της μεταξύ τους αναμέτρησης σε μια υπόθεση που δημιουργεί αναταραχή στη Football League.


Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα απέναντι στον Πλατανιά, όπου οι Χανιώτες κέρδισαν με 2-1. Βάσει αυτού του αποτελέσματος ο Πλατανιάς καταλαμβάνει τη 2η θέση του πρωταθλήματος της Football League που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου με τον ΟΦΗ, ενώ ο «Γηραιός» υποβιβάζεται στη Football League (σ.σ. τρίτη κατηγορία την επόμενη σεζόν).
Στην ένστασή του ο Ηρακλής ζητάει να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ του, καθώς οι Κρητικοί είχαν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για δύο υποθέσεις ποδοσφαιριστών τους που είχαν καταθέσει προσφυγές, του Ελίνι Δημούτσου και του Αντώνη Πετρόπουλου.
Σήμερα στις 15.00 θα γίνει η συζήτηση της υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της διοργάνωσης, όπως ενημερώνει η Football League στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Η κίνηση αυτή δημιουργεί ένα μπάχαλο, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει καθυστέρηση στην επικύρωση της βαθμολογίας, άρα και της κλήρωσης των μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στη Super League, τα οποία είναι προγραμματισμένα στις 15 και 19 Μαΐου.
Σε περίπτωση που ο Ηρακλής δικαιωθεί από αυτή την υπόθεση τότε θα κερδίσει μία θέση στη Super League 2 της επόμενης σεζόν, ενώ τη 2η θέση θα πάρει ο Απόλλων Λάρισας.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:
Σήμερα Τετάρτη 8/5/2019 και ώρα 15.00 την ΠΑΕ Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ, για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 15, 21 παρ. 3, Ια, ΙΙ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων (αγώνας με ΠΑΕ Αιγινιακός, 5/5/2019) και τις ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ και ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, προκειμένου να συζητηθεί η από 7/5/2019 ένσταση που υπέβαλε η 2η από εσάς κατά του κύρους του αγώνα με την 1η από εσάς (αγώνας 5/5/2019, 30 αγωνιστικής)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass