Ζωντάνεψαν μνήμες

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ – ΝΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑΣ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 21:41

Με μεγάλο ενθουσιασμό και συμμετοχή, στο γήπεδο Αβέρωφ διεξήχθη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων και των Νέων ποδοσφαιριστών της Πελασγιώτιδας.


Τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που παρευρέθηκαν, παίκτες της δεκαετίας του ’70 έως και το 2010, επέλεξε ο παλαίμαχος Κώστας Τζουρτζουκλής και αγωνίστηκαν οι εξής: Φάκας Γ., Αθανασίου, Γαλατσίδας Β., Κατσάβας Γ., Γκουγκουλής Σ., Μπίλλης Ν., Κουτές Κ., Κουλούλας Ε., Σαλιαμπούκος Γ.(του Σπ.), Αράπης , Μαϊμάρης Ν., Σαλαβέρης Κ., Χατζής Γ., Ρόπουλος Γ., Τσακμακίδης Μ., Νάκης Κ., Τέλιος Χ. και Τοπαλίδης Γ.
Λόγω μεγάλης συμμετοχής Παλαιμάχων έμειναν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκαν οι κάτωθι: ο πρόεδρος Παλαιμάχων Κώστας Σκαντζούρης, Κουτσιμπάνης Γ., Μούτος Κ., Τσακμακίδης Γ., Μπατάλας Β., Παπαγιαννόπουλος Γ., Σαλιαμπούκος Γ.(του Β), Τσακίρης Α., Δελλής Β.
Η σύνθεση των Νέων ποδοσφαιριστών με προπονητή τον Αθ. Κουτσαφτίκη: Γκάνας Δ., Γκρίμπας, Γκάνας Γ., Πατσώνης, Ζιούσης, Μούτος, Ποτός, Νυχτερίδας, Τσιγγάνης, Παπαλιάγκας, Χατζής Δ., Πέππα, Χριστώνης, Πλάκου.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γιάννης Καράσης και Βαγγέλης Σκριμπώνης και οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Γιατρός του αγώνα ήταν ο φυσίατρος Ευθύμιος Κουλούλας και χρέη έφορου έκανε ο Βασ. Μπατάλας.
Στον αγώνα παρευρέθηκαν ο ιδρυτής της ομάδας από το 1967 Βασίλειος Σαλιαμπούκος, ο Ηλίας Τσιοτινός πρώην πρόεδρος, ο Απόστολος Νεμπεγλέρας παλαίμαχος, πρόεδρος προπονητών Λάρισας και αντιπρόεδρος Π.Ε.Π.Π., ο πρόεδρος της ομάδας Αργύρης Γκρίμπας καθώς επίσης πολλοί φίλοι και φίλες της ομάδας.
Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Πελασγιώτιδας ευχαριστεί δημόσια τη διοίκηση του Α.Ο. Αβέρωφ για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη φιλοξενία, καθώς η Πελασγιώτιδα δεν απέκτησε ποτέ δικό της γήπεδο από την ίδρυσή της.
*Η διοίκηση των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πελασγιώτιδας συγχαίρει τη διοίκηση και τους παίκτες της νυν ομάδας, για την κατάκτηση του τίτλου στον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Ε.Π.Σ.Λ και την άνοδό της στην Α1 κατηγορία.
«Ευχόμαστε στην ομάδα να συνεχίσει να εργάζεται για το καλό και ποιοτικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να αναδεικνύει παίκτες- ταλέντα όπως και στα προηγούμενα χρόνια, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στα νέα τμήματα volley και basket. Μπράβο στις προσπάθειές σας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass