Μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE - ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 22:20

Ο Απόλλων Λάρισας μπορεί να έχασε άδικα τη 2η θέση που δικαιούταν στο πρωτάθλημα της Football League, όμως θα διεκδικήσει και εκτός αγωνιστικών χώρων, να πάρει αυτό που πραγματικά άξιζε και μέχρι σήμερα έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση, για να προσβάλει την απόφαση της τιμωρίας του με -3 βαθμούς.


Η λαρισινή ομάδα μπλοκάρει έτσι την επικύρωση της βαθμολογίας και είναι στον «αέρα» οι ημερομηνίες διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου.
Επίσης η διοργανώτρια της Ένωσης Β’ Εθνικής δεν μπορεί παρά να περιμένει να δει τι εξελίξεις θα υπάρξουν όχι μόνο με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και τι θα γίνει με το πιθανό -33 του Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο αν δεν ρυθμίσει τις οφειλές του από τις προσφυγές, που έχει περιθώριο-προθεσμία μέχρι αύριο Τετάρτη (8/5).
Στον Απόλλωνα ως γνωστόν επιβλήθηκε ποινή από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ για το γεγονός ότι δεν μπήκε στη διαδικασία της επιτήρησης και έτσι από δεύτερη που ήταν έπεσε στην 3η θέση της Football League και προς το παρόν χάνει την ευκαιρία να είναι αυτή στα μπαράζ.
Η σχετική ενημέρωση της Ομοσπονδίας για την κλήρωση των αγώνων μπαράζ, αναφέρει τα εξής: «Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ αναφορικά με την ομάδα που θα αγωνισθεί στη Super League 1 και την ομάδα που θα αγωνισθεί στη Super league 2 της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, θα πραγματοποιηθεί μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League και της Football League».

 

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ
Στον Απόλλωνα περιμένουν και την έφεση για τον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, όπου η λαρισινή ομάδα επιδιώκει να κερδίσει τους δύο βαθμούς και να βρεθεί αυτή στη θέση του Πλατανιά για να παίξει με τον ΟΦΗ.
Άνθρωπος των «κυανόλευκων» έλεγε χθες πως η ΠΑΕ είναι αποφασισμένη στην περίπτωση που δεν δικαιωθεί, να φτάσει μέχρι και την UEFA...

 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Χθες το μεσημέρι επέστρεψε η αποστολή από την Κρήτη μετά από ένα πολύ κουραστικό ταξίδι και όλοι στην ομάδα περιμένουν τι θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, για να καταρτιστεί ανάλογα το πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass