Πρωταθλητής το Στεφανοβίκειο στον Βόλο

ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΖΙΩΓΑ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2019 19:39

Η τρίτη φορά ήταν και η καλύτερη για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, αφού μετά τις δύο χρονιές που προηγήθηκαν και δεν μπόρεσε να στεφθεί πρωταθλητής, φέτος κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση της μεγάλης τοπικής κατηγορίας και μαζί το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του.


Στο βοηθητικό του ΕΑΚ, έχοντας στο πλάι τους πολυπληθείς φίλους του, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου κέρδισε με σκορ 2-1 τον γηπεδούχο Σαρακηνό κι αναδείχθηκε πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΘ, κερδίζοντας, παράλληλα, την άνοδό του στη Γ’ Εθνική.
Σκόρερ για τους νικητές ο Λαρισαίος Τάσος Κυριάκος (13’) και ο Αλέξανδρος Κουβελάς (21’), μείωσε για τον Σαρακηνό ο Τζίκας (51’).

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΙΩΓΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗ
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας του Διαγόρα, Μιχάλης Ζιώγας και οι δύο σκόρερ, Τάσος Κυριάκος και Αλέξης Κουβελάς έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
ΖΙΩΓΑΣ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην οικογένεια Πρασσά και σε όλη τη διοίκηση που προσπάθησαν, στάθηκαν στον κόσμο. Έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και θα πω μία κουβέντα, πως το βολιώτικο ποδόσφαιρο κέρδισε γιατί βγήκε μία ομάδα που έχει μόνο υγεία, τίποτα άλλο».
ΚΥΡΙΑΚΟΣ: « Πρώτα απ’ όλα, ήρθα σε αυτή την ομάδα γιατί πίστεψα στους ανθρώπους που τη διοικούν. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τελικά τα καταφέραμε, είμαστε στη Γ’ Εθνική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί οι άνθρωποι εδώ έκαναν μεγάλη προσπάθεια να βγάλουν την ομάδα για 3-4 χρόνια, τελικά τα καταφέραμε σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι εμείς οι παίκτες και η διοίκηση».
ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι. Είμαστε στο γήπεδο και ζούμε ένα όνειρο πραγματικά, το οποίο εκπληρώθηκε. Μεγάλο μπράβο στον κόσμο, στον Σάκη τον Πρασσά, έδωσε χρήματα, καρδιά, ψυχή στους παίκτες και στον κόσμο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass