ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ:

Οι βελτιώσεις των γηπέδων έφεραν τα παιδιά στην άθληση

*Έγινε το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2019 15:43

 

 

 

Tο κλειστό της Νίκαιας γέμισε το Σαββατοκύριακο από παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2007, 2008 καθώς πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Μπάσκετ (με τη συμμετοχή των ακαδημιών του Άρη, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου, της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Πιερίας (ΑΓΕΠ), του Δαναού Τρικάλων, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Αετού Πλατυκάμπου και του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκαιας.

Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Κιλελέρ και τον Γυμναστικό Σύλλογο Νίκαιας.

Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, μεγάλη δόξα του αθλήματος, Χάρης Παπαγεωργίου που απευθυνόμενος προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό είπε ότι κάνει μεγάλη εντύπωση που η Περιφέρεια στηρίζει αγώνες μικρών παιδιών, με τον Κώστα Αγοραστό να απαντάει ότι βελτιώθηκαν οι αθλητικοί χώροι για να αξιοποιηθούν κατάλληλα από τα μικρά παιδιά ώστε να στραφούν προς τον αθλητισμό.

Μάλιστα είπε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας πάντα στηρίζει τις αθλητικές δράσεις και φαίνεται ότι έχει μόνιμα αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού που τώρα είναι ο Νίκος Λιούπας. Ο τελευταίος που ήταν παρών στην εκδήλωση πρόσθεσε ότι στόχος της Περιφέρειας είναι ακόμα μεγαλύτερη αθλητική ανάπτυξη.

Τον Δήμο Κιλελέρ στην εκδήλωση εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Αχιλλέας Χατζούλης, που είπε ότι όραμα του Δήμου είναι το Τουρνουά Μπάσκετ σε επίπεδο ακαδημιών να γίνει πανελλήνιο.

Τέλος, η πρόεδρος του ΓΣ Νίκαιας Σοφία Μωραΐτη είπε ότι αποδείχθηκε με το τουρνουά ότι οι νέοι αγαπάνε τον αθλητισμό και αποκτούν υγιή πρότυπα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass