Προβάδισμα τίτλου για τον Ηρακλή Λάρισας

*Οι «κυανόελυκοι» αύξησαν τη διαφορά τους στους 8 βαθμούς από τον δεύτερο Φαλανιακό και βρίσκονται πλέον αγκαλιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αποφεύγοντας τα πλέι οφ *Πολύτιμη νίκη για τον Τύρναβο, ισοπαλία στο Βλαχογιάννι *Πάνω στο νήμα θα κριθεί η μάχη για την 11η θέση

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2019 22:00

Αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου και κατ' επέκταση της ανόδου στη Γ' Εθνική χωρίς να εμπλακεί στη διαδικασία των πλέι οφ βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Ηρακλής Λάρισας κι ενώ απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη επικράτησε του μαχητικού Δαμασιακού με 1-0 και σε συνάρτηση με τη νίκη του Τυρνάβου επί του Φαλανιακού με το ίδιο σκορ απέκτησε προβάδισμα 8 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λάρισα 2012 οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται τουλάχιστον την ισοπαλία για να πετύχουν τον φετινό τους στόχο, αποφεύγοντας την επίπονη και ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι οφ.

Σε ό,τι αφορά στη μάχη της 11ης θέσης, που εξασφαλίζει απευθείας την παραμονή, τα πάντα θα κριθούν πάνω στο νήμα. Η Δόξα Βλαχογιαννίου, αν και προηγήθηκε με 2-0 της Λάρισας 2012, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 κι έτσι ο Τύρναβος, που νίκησε τον Φαλανιακό, πλησίασε στους 2 βαθμούς. Επί της ουσίας η Δόξα Βλαχογιαννίου χρειάζεται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο παιχνίδι καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Τύρναβο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της χθεσινής 29ης αγωνιστικής, το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στο Κιλελέρ όπου η φερώνυμη ομάδα συνέτριψε τον Αετό Αμυγδαλέας με 7-1, ο Αετός Μακρυχωρίου νίκησε μετά από ανατροπή στο γήπεδο Αργυροπουλίου την τοπική Δόξα με 3-2, ο ΠΟΕ έκαμψε με 2-0 την αντίσταση του Αμπελωνιακού, ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε νικηφόρα από την Αγιά με 2-1 επί του τοπικού Δωτιέα, ενώ ο Σμόλικας Φαλάνης πρόσθεσε τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό του αυτή τη φορά άνευ αγώνα λόγω Κισσάβου Συκουρίου.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κιλελέρ-Αμυγδαλέα  7-1

Τύρναβος 2005-Φαλανιακός         1-0

Βλαχογιάννι-Λάρισα 2012   2-2

Αργυροπούλι-Μακρυχώρι   2-3

Ηρακλής Λάρ.-Δαμασιακός 1-0

Δωτιέας Αγιάς-Αχιλλέας Φ.          1-2

Σμόλικας-Συκούριο   3-0 (ά.α.)

ΠΟ Ελασσόνας-Αμπελωνιακός     2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λ.   62-12  75

---------------------------------------

Φαλανιακός   47-16  67

Μακρυχώρι   46-27  54

Π.Ο. Ελασσόνας      41-25  53

Σμόλικας       45-27  50

Δωτιέας Αγιάς         36-28  44

Αμπελωνιακός         31-30  41

Κιλελέρ         39-35  40

Αχιλλέας Φ.   33-38  39

Δαμασιακός  30-28  37

Βλαχογιάννι   34-36  35

---------------------------------------

Τύρναβος 2005       25-33  33 (4)

Λάρισα 2012 36-48  29 (1)

Αργυροπούλι 25-37  27 (0)

Αμυγδαλέα    31-54  26 (0)

*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (11/5, 17:30)

Τύρναβος 2005-Κιλελέρ

Αμυγδαλέα-Βλαχογιάννι

Φαλανιακός-Αργυροπούλι

Λάρισα 2012-Ηρακλής Λάρ.

Μακρυχώρι-Δωτιέας Αγιάς

Δαμασιακός-Σμόλικας

Αχιλλέας Φ.-ΠΟ Ελασσόνας

Συκούριο-Αμπελωνιακός (0-3 ά.α.)

ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την τύχη στα χέρια του, σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου, κρατά πλέον ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος ξεπέρασε έστω και με το αγχωτικό 1-0 το εμπόδιο του μαχητικού Δαμασιακού.

Οι «κυανόλευκοι» που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς άγχος αλλά και με πολλές ελλείψεις, έκαναν φανερές τις προθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ζαφειρίου βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε αλλά ο πολύ καλός χθες Μιγδάνης επενέβη σωτήρια. Στο 15' ο Ηρακλής έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χρηστίδης έκλεψε την μπάλα, προχώρησε, σούταρε, ο Μιδγάνης απέκρουσε και με δεύτερη προσπάθεια με τα πόδια πήρε την μπουκιά από το στόμα του επερχόμενου Φώτου, που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Στο 23' μία κοντινή προβολή του Γκιουρσάνη αποκρούστηκε από αμυνόμενους για να φτάσουμε στο 26' όταν μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ, ο Νάστας στη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, ελίχθηκε πολύ ωραία, απέφυγε δύο αντιπάλους του και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 1-0.

Ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκολ προκειμένου να σιγουρέψει το αποτέλεσμα, με τον Φώτο να χάνει τετ α τετ στο 41'.

Στο 42' ήταν η μοναδική καλή επιθετική ενέργεια των φιλοξενουμένων, όταν ο Λούτσος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν το ενδεδειγμένο.

Στο 43' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μανιώτη μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο διαιτητής κ. Ι. Ντελέζος έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να διαμαρτύρονται έντονα.

Το 1-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη, στην οποία ο Γκιουρσάνης ήταν ο μεγάλος άτυχος επιθετικά για τον Ηρακλή έχοντας ένα δοκάρι και χάνοντας δύο τετ α τετ.

Συγκεκριμένα στο 51' ο ταλαντούχος επιθετικός των «κυανολεύκων» σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, στο 84' βγήκε τετ α τετ μετά από πάσα του Χρηστίδη, αλλά ο Μιγδάνης απέκρουσε, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήρθε εκ νέου μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αν και θα μπορούσε να πασάρει πιο αριστερά στον ξεμαρκάριστο Μανιώτη.

Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Ηρακλή να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη η οποία, σε συνάρτηση με τη νίκη του Τυρνάβου, τον φέρνει μία ανάσα από την επίτευξη του στόχου του.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ι. Ντελέζος με βοηθούς τους κ. Δ. Τέγο και Παπαγεωργίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Καραναστάσης, Λάμπρου, Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Ντιντής, Μανιώτης, Γκιουρσάνης (90'+2' Δολιάνης), Χρηστίδης, Νάστας, Ζαφειρίου (81' Κυριάκης), Φώτος (90' Ράχης).

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μιγδάνης, Ιωαννίδης, Ντόκος (78' Αγραφιώτης), Γεωργαντζιάς, Μπακαΐμης, Μουσιάρης, Νάτσης, Λούτσος, Λέτσιος, Αμπατζίδης, Φούντας.

ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ο Τύρναβος αποδείχθηκε ο κακός δαίμονας για τον Φαλανιακό στο φετινό πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, καθώς στον α' γύρο υποχρέωσε τους «κιτρινόμαυρους» σε ισοπαλία μέσα στη Φαλάνη (0-0), ενώ χθες σε ήττα με 1-0. Αφενός ήταν μία πολύτιμη νίκη για τους γηπεδούχους που ελπίζουν μέχρι τέλους στην κατάκτηση της 11ης θέσης και αφετέρου ένα αποτέλεσμα που άλλαξε άρδην τα δεδομένα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθώς έβγαλε τον Φαλανιακό έξω από τη διεκδίκηση του τίτλου (από τη στιγμή που δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για πλέι οφ). Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή ήταν η δεύτερη ήττα για τον Φαλανιακό στη φετινή διοργάνωση.

Το «χρυσό» γκολ για τον Τύρναβο πέτυχε ο Πατσιωτός στο 75' σε αντεπίθεση, ο οποίος ελίχθηκε πολύ ωραία, απέφυγε έναν αντίπαλό του και πλάσαρε εύστοχα.

Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι είχαν πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους, αφού έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι αν και απείλησαν τον αντίπαλό τους δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Χαρακτηριστικές ήταν οι στιγμές με τους Ηλ. Πανταζή στο α' μέρος και τον Λεσάι στην επανάληψη που βγήκε τρεις φορές μόνος απέναντι στον Χαλκιά.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης, με βοηθούς τους κ. Δεδικούση και Μάνο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ηλ. Σελιώνης): Χαλκιάς, Πατσής, Λιάκος, Αυλογιάρης, Κόκκας, Δασκαλόπουλος, Κοκόμπελης, Κατσαρός (85' λ.τ. Νταναβάρας), Κατσαβός, Πατσιωτός (90'+2' Τσεζμά), Μπάκος Ι. (89' Ιωαννίδης).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Μάνικος (81' Ακριβόπουλος), Μαχαίρας, Σούλι, Παππάς, Ηλ. Πανταζής (63' Βαρσάμης), Μπέης (63' Γ. Πανταζής), Λεσάι, Τσιάκος, Δημητρέλης, Ιωαννίδης (74' Χρ. Λυγούρας).

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Ο Αετός Μακρυχωρίου νίκησε 3-2 μετά από ανατροπή στο γήπεδο Αργυροπουλίου την τοπική Δόξα και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, ωστόσο βρίσκεται εκτός πλέι οφ (όπως και ο τέταρτος ΠΟΕ) μετά το νέο σκηνικό που διαμορφώθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι που διψούσαν για βαθμούς ξεκίνησαν με επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι και απείλησαν τον αντίπαλό τους χάνοντας δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο 5' όταν ο Τσούτσας βγήκε τετ α τετ αλλά δεν ήταν εύστοχος και στο 11' όταν ο Γκαραγκούνης σημάδεψε το δοκάρι. Τελικά το 1-0 έγινε στο 30' όταν μετά από σέντρα του Κουρμπάτι, ο Σιάτρας στην προσπάθειά του να διώξει σημείωσε αυτογκόλ.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 50' όταν ο Μπόντε πάσαρε στον Γκαμπέτα κι αυτός με σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1.

Η είσοδος του Ιλ. Τζίκα στον αγωνιστικό χώρο έκανε πιο αποτελεσματική την επίθεση του Αετού που έφτασε στην ανατροπή. Έτσι με δύο γκολ του προαναφερόμενου ποδοσφαιριστή στο 63' και στο 71' το σκορ διαμορφώθηκε σε 1-3.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για να αποτρέψουν την ήττα αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-3 στο 78' με τον 15χρονο Μάτο, που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Δόξας στο χθεσινό παιχνίδι.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας, με βοηθούς τον κ. Θ. Ντελέζο και την κ. Δεληγιάννη.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Ν. Βουγιατζής): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Χατζής, Κουρμπάτι, Βουγιατζής, Αετόπουλος (46' Μπαμπάκος), Φουρτούνας, Σχοινάς (80' Κόκκορας), Δίχρης (46' Λεσάι), Γκαραγκούνης, Τσούτσας (70' Μάτος).

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Σιάτρας, Σουφχάρας (72' Ντ. Τζίκα), Πούτας, Τσιαντούλης, Μάρκο, Καλούσης, Μπέτσιος (46' Ιλ. Τζίκα), Γκαμπέτας, Μπόντε (88' Κουτσαμπασούλης), Κολοβός.

ΤΕΤΡΑΛΕΠΤΟ ΝΙΚΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο.Ε.

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που όμως δεν είχε τις μεγάλες φάσεις και στις δύο εστίες, ο γηπεδούχος ΠΟΕ επικράτησε άνετα του Αμπελωνιακού με 2-0.

Το ποδοσφαιρικό σύνολο του Ζήση Ζιάγκα, μετά την πρόσφατη πρόκρισή του στον τελικό της ΕΠΣΛ, παρουσιάστηκε συγκρατημένο και πιο χαλαρό στο α' ημίχρονο ενώ στο β' ημίχρονο έπαιξε πιο σοβαρά και συγκροτημένα και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές μέσα σε 4 λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Μαντζιώκα περιορίστηκαν σε κάποιες αντεπιθέσεις, που αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από τους αμυντικούς του ΠΟΕ. Πάντως, ο ανανεωμένος Αμπελωνιακός, άφησε υποσχέσεις για το κοντινό μέλλον του.

Φάσεις – γκολ

6': Δυνατό ευθύβολο σουτ του Καραγκούνη δεν αιφνιδίασε τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Φαρμάκα, που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

43': Εκτέλεση φάουλ από τον Καραγκούνη, που βρίσκει τον Πετάνι, που η επικίνδυνη κεφαλιά που επιχειρεί αποκρούεται σε κόρνερ από τον Φαρμάκα.

44': Νέο σουτ του Πετάνι φεύγει άουτ.

51': Δυνατό σουτ του Γκιόνα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου.

54': Νέα προσπάθεια των παικτών του ΠΟΕ και το διπλό σουτ του Ματούλα αποκρούεται από τους αμυντικούς του Αμπελωνιακού.

55': Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους Ελασσονίτες όταν το σουτ του Νταμπώση βρίσκει δοκάρια και απομακρύνεται!

57': Ο ΠΟΕ συνεχίζει να πιέζει για να ανοίξει το σκορ. Ωραία συνεργασία αποδίδει καρπούς. Ο νεοεισελθών Μπαρλαγιάννης δίνει την μπάλα στον Καραγκούνη, που με ωραίο σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

61': Νέα προσπάθεια του ΠΟΕ με τον Μπαρλαγιάννη που με σέντρα βρίσκει τον Ζηρδέλη και ο τελευταίος με έξυπνη κεφαλιά γράφει το 2-0, «κλειδώνοντας» το «τρίποντο».

79': Σουτ του δραστήριου Μπαρλαγιάννη από τη δεξιά πλευρά φεύγει άουτ.

85': Κεφαλιά του καλά πλασαρισμένου Δαλακώνη φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Αντωνίου, Γκαρέλης, Καραμπούλας.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (46' Μπαρλαγιάννης Ν.), Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Πετάνι, Καλύβας (76' Καραγκιόζης), Μάντζαρης, Ζηρδέλης, Ματούλας (66' Παναγιώτου), Καραγκούνης (85' Χατζηβασίλης).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ(Κ. Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Καραγιάννης,Φουδούλης, Δαλακώνης, Μητρούσκας, Αλατάς, Γκιόνα, Χατζούλης, Κατσής, Αλεξανδρής (83' Χαδούλης), Αλεξόπουλος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΓΩΝΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Η Δόξα Βλαχογιαννίου ήθελε τη νίκη για να «κλειδώσει» την παραμονή, ωστόσο η Λάρισα 2012 που επίσης «καιγόταν» για τους βαθμούς δεν επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με 2-0, είδαν τους φιλοξενούμενους να έχουν τις απαντήσεις και να ισοφαρίζουν το παιχνίδι σε 2-2.

Συγκεκριμένα μόλις στο 5ο λεπτό μετά από μπαλιά του Αθανασούλη, ο Αλεξίου με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τη Δόξα, ενώ στο 17' οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Αθανασούλης, ύστερα από γύρισμα του Αλεξίου διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 27'όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πεπκολάι, ο Παπαϊωάννου απέκρουσε ασθενώς και ο Δ. Κίτσιος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 45' η Δόξα είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Ιγγλέζο, για να φτάσουμε στο 50' όταν ο Π. Φλώρος με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Βλιώρα έγραψε το 2-2.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο στη συνέχεια αλλά το 2-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Για ένα πέναλτι (σε χέρι αμυνομένου) στο 80' και για ένα φάουλ σε καλή θέση εκτός μεγάλης περιοχής στο 85' διαμαρτυρήθηκαν οι της Λάρισας 2012.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ακρίβος με βοηθούς τους κ. Νάκα και Νίκζα.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Πέτρου (70' Μητούλας), Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης, Αθανασούλης, Ιγγλέζος (80' Τσανάς), Αλεξίου.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Ν. Αργυρούλης-Σπ. Μπέλτσιος): Παπαζήσης, Κουκουτσέλος, Βλιώρας, Βημόπουλος, Π. Κίτσιος, Τσιάγκος, Π. Φλώρος (85' Τσιτσόπουλος), Πεπκολάι, Μπόντε (65' Αντ. Φλώρος), Κόκκινος, Δ. Κίτσιος.

ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΖΙΩΓΑΣ

Ο Δημήτρης Ζιώγας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στην Αγιά, βάζοντας σε μία ακόμα νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων την υπογραφή του. Αυτή τη φορά οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν εκτός έδρας του Δωτιέα με 2-1, σ' ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς άγχος με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 40' με τον Ζιώγα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 54' με τον Γελαλή ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 76' ο Ζιώγας διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καρακώστας με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Τζήκα.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Ρούσσος, Γούτος, Ντελής, Ποτούσογλου (46′ Τσατσαλίδης), Χονδροδήμος, Μπαλαμώτης (77′ Φουκαλάς), Ντακούλας, Μαγιάκος (46′ Πασιάς), Κορλός, Γελαλής, Γεωργοβίτσας (58′ Κατσής).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Καρακώστας, Τσούλης, Τλούπας, Ζησόπουλος, Κομισόπουλος, Ζιώγας, Κούμρια (76′ Δημόπουλος), Γιαννολόπουλος (85′ Ντινιαρόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Γαγάρας (46′ Καναβός), Ταστεμερίδης.

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΓΚΟΛ

ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Με το εντυπωσιακό 7-1 το Κιλελέρ επιβλήθηκε του Αετού Αμυγδαλέας. Ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε καμία κριτική σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί με το α' ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 4-0.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παπαχρήστος 3, Αργύρης 2 και Κουσιώρας 2, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε με την έναρξη της επανάληψης ο Ντάλλας (4-1).

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας με βοηθούς τους κ. Μπούτο και Σιαπλούλη.

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Ξηροκώστας, Μουρατάι (46' Κουσιώρας), Κολιός, Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Φορτομάρης, Παπαγιαννούλης, Παπαχρήστος, Λαβαντσιώτης.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Καλογιάννης, Μακρίδης, Παπακωστούλης, Παραφέστας, Πλης, Ντάλλας, Κουρούκας, Περδίκης, Παπαδάμου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass