Ο Μανούχος θα διευθύνει τον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακού

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2019 15:35

Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 30ή και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2018-19.

Ο 30χρονος Βαγγέλης Μανούχος, ασφαλιστής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Αργολίδας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στις 19:00 στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ την σεζόν 2018-2019 στην εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία (24/02/2019) με 2-1 στο ΔΑΚ Λαμίας. Βοηθοί του ο Ηλίας Αλεξέας επίσης από την ΕΠΣ Μεσσηνίας και ο Χρήστος Ακρίβος από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Βαγγέλης Γρατσάνης από την Ένωση Τρικάλων και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα διευθύνει τη σημαντικότερη αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα που «καίγεται» για τη νίκη και τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, που θέλει να ολοκληρώσει αήττητος το φετινό πρωτάθλημα. Στα άλλα ματς που έχουν ενδιαφέρον για τη μάχη της παραμονής, ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης ορίστηκε στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ και ο Γιώργος Τζοβάρας στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής στη Super League:

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/5

19:00 Απόλλων Σμύρνης-Λαμία: Βρέσκας (Πιερίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κωνστάντιος (Εύβοιας), 4ος : Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ.: Γκαιτατζής(Δράμας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4

16:00 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Τζήλος (Λάρισας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος : Κομίνης (Θεσπρωτίας), παρ.: Τικόζογλου(Μακεδονίας)

19:00 ΑΕΛ-Ολυμπιακός: Μανούχος (Αργολίδας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ακρίβος (Αθηνών), 4ος : Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ.: Δαγκλής(Μακεδονίας)

19:00 Αρης-Ξάνθη: Τάσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Ζανετίδης(Δωδεκανήσου)

19:00 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος : Κοτσάνης (Δράμας), παρ.: Φλώτσιος(Βοιωτίας)

19:00 Ατρόμητος-ΟΦΗ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος : Φωτιάς (Πέλλας), παρ.: Σταθόπουλος(Αχαίας)

19:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Νικολαϊδης (Μακεδονίας), 4ος : Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Νικολακόπουλος(Αθηνών)

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κούλα (Ξάνθης), 4ος : Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ.: Τοπούζης(Τρίκαλα)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass