Στόχος οι εντυπώσεις…

ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2019 22:18

Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώνεται για την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου στόχος είναι μια καλή εμφάνιση που αν είναι δυνατό να συνοδευτεί και με νίκη κόντρα στη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.


Η ΑΕΛ τις τελευταίες αγωνιστικές διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και το απέδειξε με τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με 1-0 που της εξασφάλισε την παραμονή μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος ενώ άρχισε ο σχεδιασμός και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο προπονητής της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα και στο τελευταίο παιχνίδι και να χαρούν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ενώ δεν παρέλειπε σε κάθε ομιλία του να τους συγχαίρει για την πολύ καλή τους πορεία στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με δεδομένο ότι υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες.
Ο Φέστα στο τελευταίο παιχνίδι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, τους τραυματίες Χούμπτσεφ, Μπαργκάν, Μπέρτο και Γκοΐκοβιτς (αν και γίνεται προσπάθεια για τον τελευταίο να αγωνισθεί).
Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας ετοιμάζει μια εκδήλωση για όλη την ομάδα ώστε να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά.

 

ΑΠΩΝ Ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, χθες στο Ρέντη, μετά την άδεια που τους είχε χορηγηθεί, λόγω των εορτών του Πάσχα. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την ΑΕΛ τον τιμωρημένο Τόρες Γκιγιέρμε.

 


ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το κρατικό και το συνδρομητικό κανάλι γνωστοποίησαν το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Superleague, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Μαΐου. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε την Κυριακή 5 Μαΐου στις 19:00 την αναμέτρηση ΑΕΛ-Ολυμπιακός στο AEL FC ARENA και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.
Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής:
Σάββατο 4 Μαΐου
19:00 - Απόλλων Σμύρνης-Λαμία ΕΡΤ1
Κυριακή 5 Μαΐου
16:00 - Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός - EPT Sports HD
19:00 - ΑΕΛ-Ολυμπιακός - Novasports 2 HD
19:00 - Άρης-Ξάνθη - EPT Sports HD
19:00 - Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος - Novasports 4 HD
19:00 - Ατρόμητος-ΟΦΗ - ΕΡΤ1
19:00 - Λεβαδειακός-ΑΕΚ - Novasports 3 HD
19:00 - ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ - Novasports 1 HD

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass