Ποιοι φεύγουν από την ΑΕΛ

- Σε ρυθμούς Ολυμπιακού από σήμερα - Στο Καρπενήσι η προετοιμασία για τη νέα χρονιά - Ο Φιλίποβιτς βρήκε τη νέα του κατοικία στη Λάρισα

Δημοσίευση: 30 Απρ 2019 22:07

Του Σωτ. Κέλλα

Το τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου δίνει την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΛ οπότε θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Ael Fc Arena στις 19.00 και η προετοιμασία αρχίζει σήμερα, με τον τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα να επιστρέφει από το Άγιο Όρος που πέρασε το Μέγα Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες που πήγαν σε προορισμούς που επέλεξαν οι ίδιοι. Ένας εξ αυτών, ο Μπράλιτς, πέρασε τις μέρες αυτές με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια.


Για το παιχνίδι της Κυριακής ο Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Ζίζιτς (πέρασε την Κυριακή του Πάσχα με τον συμπαίκτη του Βαγγέλη Μόρα ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο όπου ο αρχηγός τού μαθαίνει ελληνικές λέξεις...), τους τραυματίες Χούμπτσεφ, Μπέρτο Γκοΐκοβιτς και τους Λεοζίνιο (λύθηκε το συμβόλαιό του) και Ντέλετιτς (λήγει το συμβόλαιό του).
Ο προπονητής που γνωρίζει την προσπάθεια των παικτών τη φετινή χρονιά ζήτησε να τα δώσουν όλα με τον Ολυμπιακό ώστε να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μια νίκη άλλωστε επί του Ολυμπιακού θα είναι και καλή διαφήμιση για την ομάδα.
Η χρονιά θα τελειώσει σχεδόν αμέσως, αφού με εξαίρεση ένα φιλικό στον Βόλο για φιλανθρωπικό σκοπό δεν έχει προγραμματιστεί κάτι άλλο. Οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές διακοπές μάλλον από 20 Μαΐου και μετά.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει στο Καρπενήσι ενώ σύντομα αναμένονται συζητήσεις μεταξύ Κούγια και Φέστα για το έμψυχο δυναμικό.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα ο Ακόστα (τελείωσε το συμβόλαιό του) αλλά και οι: Χούμπτσεφ, Μπαργκάν, Κούνιτς, Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς. Θα γίνει, πλην του Ακόστα, λογικά συζήτηση με όλους αυτούς.ΠΕΤΥΧΕ ΓΚΟΛ, ΒΡΗΚΕ ΣΠΙΤΙ
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Μίλος Φιλίποβιτς (φωτ.) προετοιμάζεται για την άφιξή του στη Λάρισα ενώ πετυχαίνει και γκολ στο πρωτάθλημα Βοσνίας-Ερζεγοβίνης με την ομάδα του τη Ζαρίνσκι Μόσταρ καθώς στον αγώνα της 24ης Απριλίου που έδωσε κόντρα στη Σλόμποντα Τούζλα πέτυχε το μοναδικό νικητήριο τέρμα της ομάδας του φθάνοντας τη φετινή σεζόν τα πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα σε 21 παιχνίδια.
Ο Φιλίποβιτς βρήκε σπίτι στη Λάρισα μέσω του φίλου του Σετσέροβιτς και δείχνει τον πλήρη επαγγελματισμό του. Ο 29χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1990) αναμένεται στη Λάρισα με τη λήξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στα τέλη Μαΐου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass