Οικονομικά ...πάθη στην ΑΕΛ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2019 22:46

Τα οικονομικά ...πάθη από επιλογές προηγουμένων ετών συνεχίζονται με αποτέλεσμα πρώην παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ να έχουν κάνει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (Σάντι Κριζμάν και Μάρκο Γιοβάνοβιτς) ζητώντας ενεργοποίηση ποινών για χρήματα που τους οφείλονται.

Κρίζμαν και Γιοβάνοβιτς αποφάσισαν να προσφύγουν στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλει η ΑΕΛ. Ο πρώτος διεκδικεί το ποσό των 15.500 ευρώ και ο δεύτερος το ποσό των 26.769 ευρώ. Στον Γιοβάνοβιτς η αρχική οφειλή ήταν 109.108 ευρώ, με τους «βυσσινί» να του έχουν καταβάλει 82.339 ευρώ, ενώ στον Κρίζμαν η αρχική οφειλή ήταν 77.147,87 ευρώ, με τον νυν άσο του ΠΑΣ Γιάννινα να έχει εισπράξει 61.647,87 ευρώ. Η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε με ανακοίνωση όπου κατηγόρησε τον πρώην τεχνικό Πάους και τον μεταφραστή Κωνσταντίνο Παλαιολόγο για τις επιλογές των παικτών αυτών ενώ για τους παίκτες τόνισε: «Με το παλιό νομικό καθεστώς, δηλαδή χωρίς προειδοποίηση, με τον νομικό σύμβουλο του ΠΣΑΠ έκαναν προσφυγή για καθυστέρηση δύο μισθών, στο τέλος του πρωταθλήματος και εισέπραξαν ολόκληρο το συμβόλαιο το οποίο είχαν με την ΑΕΛ για τη σεζόν 2018-19». Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Γιοβάνοβιτς αγωνίζεται σε μικρή ποδοσφαιρική ομάδα της Σερβίας (Βόζντοβατς), ο δε Κριζμάν στον ΠΑΣ Γιάννινα που την οδηγεί στον υποβιβασμό. Επίσης ρίχνει αιχμές στο νομικό σύμβουλο κ. Λάκη Σημαιοφορίδη. Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ θα αναγκαστεί να πληρώσει τους δύο αυτούς παίκτες και παράλληλα να «πληρώσει» τη λάθος επιλογή της απόκτησή τους.

ΦΕΥΓΟΥΝ…

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ΠΑΕ ΑΕΛ έχουν έτοιμο το πλάνο των αποχωρήσεων των ποδοσφαιριστών για τη νέα περίοδο. Ο Λεοζίνιο έχει ήδη συμφωνήσει στη λύση της συνεργασίας, με τον Ακόστα δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, ενώ θα γίνουν συζητήσεις με Χούμπτσεφ, Μπαργκάν, Γρομητσάρη, Κούνιτς και Γκοΐκοβιτς. Στο μεταξύ θα προωθηθούν από τις ομάδες νέων ο Μιλτιάδης και ο Τσουμάνης.

ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΩΝ

Η ΑΕΛ ήδη απέκτησε τους Φιλίπποβιτς και Στάνκοβιτς ενώ κινείται για έναν Ισπανό και για έναν Σέρβο. Μάλιστα για τον Ισπανό παίκτη που αγωνίζεται στη Β' κατηγορία της Ισπανίας θα μεταβεί ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας για να το δει αγωνιζόμενο.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Από χθες το πρωί οι παίκτες είναι ελεύθεροι για τις γιορτές του Πάσχα και θα επανέλθουν σε προπονητικούς ρυθμούς την Τρίτη μέρα του Πάσχα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass