Φιλικά παιχνίδια παλαιμάχων

Δημοσίευση: 26 Απρ 2019 16:01

* Φιλικού χαρακτήρα αγώνα θα δώσουν σήμερα οι Παλαίμαχοι του Απόλλωνα, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Ελασσόνας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης και θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί.

* Φιλικός αγώνας νέων - παλαιμάχων του Ολυμπιακού Χειμαδίου θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:00 στο γήπεδο Χειμαδίου. * Φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:00 στο Αρμένιο ανάμεσα στη Δόξα και τους Παλαίμαχους της ομάδας. Από τον προπονητή των Παλαιμάχων κ. Ν. Καψούρη καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σταυράκης, Δ. Τζίκας, Σωτηρόπουλος, Β. Γκέμας, Δ. Δημουλάκης, Α. Κωστόπουλος, Απ. Θεοχαρόπουλος, Τσαγγάρας, Χρ. Γκέμας, Αρ. Κολοβός, Αθ. Μπάρας, Δαμανάκης και Δ. Τρικάκης. * Φιλικός αγώνας Παλαιμάχων-Νέων του Αστέρα Μελισσοχωρίου έχει προγραμματισθεί για σήμερα Μ. Παρασκευή. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Γαλήνης. * Σήμερα Μ. Παρασκευή και ώρα 12:30 στο γήπεδο Βιολογικού θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση και επιμνημόσυνη δέηση, στη μνήμη των θανόντων ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Λαρισαϊκού. Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές της ακαδημίας και της ανδρικής ομάδας, καθώς και οι παλαίμαχοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, να παρευρεθούν με αθλητική περιβολή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass