Οικονομική ενίσχυση 5.000 ευρώ για τον άτυχο Χρήστο

*ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΕΠΣΛ *ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Δημοσίευση: 26 Απρ 2019 15:57

Κατά τη διάρκεια μιας συμβολικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΛ, ο πρόεδρός της Δημήτρης Μπουχλαριώτης, παρόντος και του β’ αντιπροέδρου Λευτέρη Γρηγοριάδη, παρέδωσε στον Ανέστη Μπάσιο, πατέρα του άτυχου ποδοσφαιριστή της Πελασγιώτιδας Χρήστου

(που πριν από έναν περίπου χρόνο χτυπήθηκε από κεραυνό), το χρηματικό ποσόν που συγκεντρώθηκε μετά την πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΕΠΣΛ, επικοινωνώντας με τα θεσμοθετημένα όργανα του ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα. Όπως ανέφερε ο κ. Μπουχλαριώτης, ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή οι Ενώσεις Ηπείρου, Χαλκιδικής, Πέλλας, Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Πιερίας, Δράμας, Έβρου, Μακεδονίας, Αρκαδίας, Τρικάλων, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της ΕΠΟ, κατόπιν της απόφασης που έλαβε η Εκτελεστική της Επιτροπή. Παράλληλα, τονίστηκε ότι η προσπάθεια ενίσχυσης του νεαρού ποδοσφαιριστή θα συνεχιστεί, με την ελπίδα της ραγδαίας βελτίωσης της υγείας του να αποτελεί οδηγό για όλες τις σχετικές κινήσεις. Το ποσό που συγκεντρώθηκε και δόθηκε στην οικογένεια του άτυχου Χρήστου ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass