Οι απουσίες δεν λυγίζουν την ΑΕΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Ο ΓΚΟΪΚΟΒΙΤΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ARENA ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2019 22:23

Με πρωινή προπόνηση που έγινε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, συνέχισε χθες την προετοιμασία της η ΑΕΛ, ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.


Ο τεχνικός των «βυσσινί» Τζιανλούκα Φέστα έδωσε έμφαση στο παιχνίδι σε μικρό χώρο, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Η ΑΕΛ θα παίξει στην πρωτεύουσα με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και οι σημαντικές απουσίες που υφίστανται δεν τη λυγίζουν, καθώς δίνεται η μεγάλη ευκαιρία και σε αυτούς που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν, να δείξουν πως η ομάδα είναι οικογένεια και για τη «βυσσινί» φανέλα, όλοι τους όταν κληθούν να προσφέρουν, το κάνουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς την ομάδα.
Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς και του Μπέρτου που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το τεχνικό επιτελείο περιμένει να δει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί και ο Γκοΐκοβιτς, που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε τα προβλήματα θα μειωθούν.
Η προπόνηση -καιρού επιτρέποντος- πιθανότατα να πραγματοποιηθεί στο AEL FC ARENA και μάλλον θα γίνει οικογενειακό δίτερμα, όπου ο κ.Φέστα θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα, για να καταλήξει σε ποια ενδεκάδα θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ.

 

Η ΑΕΚ
Μετά το ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΛ. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να γυμνάζονται κανονικά (μεταξύ αυτών και ο Κλωναρίδης), εκτός από τον Ντμίτρο Τσιγκίρνσκι. Ο Ουκρανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 10.30 το πρωί.

 

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΕΛ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δύο ομάδες της Super League, η ΑΕΛ και ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Απόλλων Σμύρνης σε επίπεδο Κ19 κλήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή να απολογηθούν.
Ολυμπιακός και ΑΕΛ κλήθηκαν να απολογηθούν, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους στα ματς με Ξάνθη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ενώ σε απολογία κλήθηκε και ο Απόλλων Σμύρνης για τη συμπεριφορά του προπονητή τής Κ19 στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:
«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 19-4-19 και ώρα 11:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 28η αγωνιστική. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/4/2019 Φύλλο Αγώνα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Ξάνθη».
Β) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/4/2019 Φύλλο Αγώνα, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Γ) Απόλλων Σμύρνης Κ19, Ι. Αποστολάκης (Β. Προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/4/2019 Φύλλο Αγώνα, για τη συμπεριφορά του κ. Ι. Αποστολάκη στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass