Παραπέμπονται σε δίκη για «στημένους» αγώνες

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΚΑΙ 26 ΑΤΟΜΑ ΑΚΟΜΑ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2019 19:03

Aπορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο η αναίρεση του αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου, Ευάγγελου Ζαχαρή, κατά του βουλεύματος για τους «στημένους» αγώνες στο ποδόσφαιρο, με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ιωάννης Κομπότης και 26 ακόμη άτομα.


Ειδικότερα, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ’ αριθμ. 804/17.4.2019 απόφασή του δεν έκανε δεκτό το αίτημα του αντεισαγγελέα Α.Π. Ευάγγελου Ζαχαρή να παραπεμφθούν οι κατηγορούμενοι μόνο για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας και όχι και γι’ αυτό της αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.
Κατόπιν αυτού, οι 28 συνολικά κατηγορούμενοι για τους «στημένους» αγώνες στο ποδόσφαιρο παραπέμπονται οριστικά σε δίκη.
Οι 28 κατηγορούμενοι είναι οι εξής: Ευάγγελος Μαρινάκης, Γιώργος Σαρρής, Θεόδωρος Κουρίδης, Αριστείδης Σταθόπουλος, Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, Νικόλαος Προύντζος, Γεώργιος Δούρος, Αθανάσιος Μπριάκος, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, Ιωάννης Καμπαξής, Απόστολος Αμπάρκιολης, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Αθανάσιος Γιάχος, Ηλίας Σπάθας, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Γεώργιος Λαναρής, Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto, Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Δημήτριος Αμαραντίδης, Ηλίας Ιωάννου, Αλέξανδρος Καλογέρης, Δημήτριος Μάνος, Χαράλαμπος Παυλίδης, Γεώργιος Σκαθαρούδης, Guilermo Perez Moreno, Γεώργιος Σπανός, Ιωάννης Αγγελόπουλος και Ιωάννης Κομπότης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass