Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Βιεϊρίνια

ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2019 22:02

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία και όπως έδειξε υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Αυτό σημαίνει πως ο Πορτογάλος θα απουσιάσει για τουλάχιστον 6 μήνες από την ενεργό δράση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης στον αρχηγό του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η απώλεια στον αγώνα με τη Λάρισα δεν ήταν σε καμία περίπτωση οι δύο βαθμοί που άφησε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπεβλήθη το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ. Τ’αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Βιεϊρίνια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Το πλάνο της αποκατάστασης του τραυματισμού θ’αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Αρχηγέ είμαστε όλοι δίπλα σου».

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη συμπαράστασή της στο μεγάλο άτυχο του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, τονίζοντας πως ο Πορτογάλος άσος ομορφαίνει με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Οι οπαδοί μας, οι ποδοσφαιριστές μας, οι προπονητές μας είμαστε μαζί σου, σε σκεφτόμαστε και σου συμπαραστεκόμαστε.

Αντελίνο σιδερένιος, γρήγορα κοντά μας, γιατί δεν ανήκεις μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, που το ομορφαίνεις με την παρουσία σου».

 

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟ-ΟΦΗ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στους αγώνες της Κυριακής στη Super League και ειδικότερα το παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΟΦΗ, επίσης είπε για τον Βιεϊρίνια, για τους ανθρώπους που φώναξαν το αντεθνικά συνθήματα, για τον Ιβάν Σαββίδη τον οποίο χαρακτήρισε περήφανο και αξιοπρεπή , αλλά και για τον Κώστα Πηλαδάκη, μιλώντας στο Metropolis.

Για τους ανθρώπους που φώναξαν το αντεθνικό σύνθημα «Βούλγαροι» στο γήπεδο ανέφερε πως «Αυτοί είναι μια ομάδα Αλβανών κακοποιών, δεν είναι Έλληνες», είπε πως θεωρεί στημένο το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ, ενώ για το ποιος είναι το «παλιό αφεντικό» στο οποίο ευχήθηκε περαστικά στην ανακοίνωσή του, τόνισε : «Εννοώ τον Πηλαδάκη. Ο Πηλαδάκης είναι από τους ανθρώπους που μαζί με κάποιους άλλους, κατά την κρίση μου, είναι πίσω από αυτό που συμβαίνει εις βάρος μου στη Λάρισα από τα Αλβανάκια και τους υπόλοιπους».

ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΜΗΝΥΕΙ ΚΟΥΓΙΑ

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Κ. Πηλαδάκης καταθέτει μήνυση κατά του νυν Αλ. Κούγια-σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com - με αφορμή τις δηλώσεις του ποινικολόγου στο «Αθλητικό Metropolis».

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ

ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ

Μπορεί η μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ να είχε απαγορευτεί για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όμως ο Αλέξης Κούγιας έκανε μια εξαίρεση και μόνο ευμενή σχόλια απέσπασε, αυτή η κίνησή του. Συγκεκριμένα, φιλοξένησε τον Γιαννάκη, τον πιστό φίλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και είχε συνάντηση με τον ίδιο και τον πατέρα του.

Η ευγνωμοσύνη τους ήταν μεγάλη και συγκίνησε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ που με δήλωσή κάνει λόγο για «ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει και ό,τι πιο ειλικρινές έχω εισπράξει ως συναίσθημα», μετά τα παιδιά του.

Μάλιστα, δημοσιοποίησε και μια φωτογραφία της εικόνας της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας, που του έκανε δώρο ο Γιαννάκης και το σημείωμα ευγνωμοσύνης που τη συνόδευε.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Συνολικά κόπηκαν στα επτά παιχνίδια που έγιναν με κόσμο, 47.235 εισιτήρια, με το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 6.747. Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων είχαμε στο παιχνίδι, Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός, που κόπηκαν 346 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Ολυμπιακός-Ξάνθη 27.614 εισιτήρια. Τέλος στον αγώνα, ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 4.082 εισιτήρια.

Αναλυτικά τα εισιτήρια της 28ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 4.082

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός          346

Άρης – Ατρόμητος   8.139

Λαμία – ΑΕΚ 2.459

Λεβαδειακός – Πανιώνιος   1.356

Ολυμπιακός – Ξάνθη         27.614

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ        Κεκλ. Θυρών

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης          3.239

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass