Νίκη – προβάδισμα του Π.Ο.Ε. για τον τελικό

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ Λ. 2-0 *ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ3 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2019 22:41
Π.Ο.Ε. Π.Ο.Ε.

Νίκη – προβάδισμα του Π.Ο. Ελασσόνας για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα στη Λάρισα.

Ο γηπεδούχος Π.Ο.Ε., παίζοντας καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, επικράτησε με 2-0 του δυνατού Ηρακλή Λάρισας βάζοντας καλές βάσεις για την πρόκρισή του στον τελικό και σκορπώντας αισιοδοξία στον κόσμο του. Βέβαια, τον πρώτο λόγο θα τον έχει η ομάδα του Ηρακλή, που θα υποδεχθεί στις 2 Μαΐου τους χθεσινούς νικητές. Ο αγώνας, που τον παρακολούθησαν δεκάδες φίλαθλοι και των δύο ομάδων, είχε δύναμη, αγωνιστικό ρυθμό, με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δύο περιοχές, ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ανήκουν στους «πρωταγωνιστές» του φετινού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ. Το σύνολο του Ζήση Ζιάγκα είχε πολύ καλή απόδοση ιδίως στο α' ημίχρονο και καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, ενώ χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του. Οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Χατζηλιάδη προσπάθησαν στο β' ημίχρονο να αντιδράσουν, αλλά η καλή λειτουργία των γηπεδούχων δεν τους έδωσε πολλά περιθώρια.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

12': Ο Ματούλας δίνει την μπάλα στον Κυρίτση, που από καλή θέση σουτάρει στέλνοντάς την ψηλά άουτ. 14': Νέο σουτ του Κυρίτση από δεξιά φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ηρακλή. 16': Δυνατό σουτ του Ζαφειρίου από καλή θέση και ο Γούπος έτοιμος διώχνει την μπάλα. 19': Ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΠΟΕ, με την μπάλα να φθάνει τα πόδια του Ζηρδέλη, που σουτάρει υποχρεώνοντας τον έμπειρο Καραναστάση να αποκρούσει σωτήρια πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. 30': Πιέζει ο ΠΟΕ με νέα προσπάθεια. Ο Κυρίτσης δίνει τη μπάλα στον Μάντζαρη που μέσα από την περιοχή σουτάρει δυνατά και γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς. 45': Η έξυπνη σέντρα του Ματούλα από τα αριστερά υποχρεώνει τους αμυντικούς του Ηρακλή να διώξουν την μπάλα όχι σίγουρα και ο καιροφυλακτών Κυρίτσης με δυνατό σουτ διπλασιάζει τα τέρματα του ΠΟΕ, γράφοντας το 2-0, μέσα σε «τρελά πανηγύρια». 48': Επικίνδυνο πλασέ του Κακαβίτση από καλή θέση φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Γούπου. 52': Ωραία σέντρα του Κακαβίτση από τα αριστερά βρίσκει τον Νάστο, που από καλή θέση με σουτ στέλνει την μπάλα… ψηλά άουτ. 58': Σουτ του νεοεισελθόντα Μπαρλαγιάννη Ν. από δεξιά φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Καραναστάση. 60': Επικίνδυνο σουτ (εκτέλεση φάουλ) από τον Χρηστίδη, με την μπάλα να φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γούπου. 69': Σουτ άουτ του Ζαφειρίου από καλή θέση. 73': Κεφαλιά του Κακαβίτση από ιδανική θέση μπροστά στην εστία του ΠΟΕ με την μπάλα να φεύγει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. 79': Σουτ του Κυρίτση φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Καραναστάση. 92': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΕ να τριπλασιάσει τα τέρματά του, όταν σε αντεπίθεση ο Καλύβας ξεφεύγει με την μπάλα και προχωρά αλλά το σουτ που επιχειρεί φεύγει άουτ. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Τζήλος, Στάικος, Νίκζας. Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης(83' λ.τ. Πετάνι), Σουγλής, Λαγός, Συνάπαλος, Μάντζαρης(88' Σακοράφας Β.), Κυρίτσης Αθ., Ζηρδέλης(77' Καλύβας), Ματούλας, Καραγκούνης(57' λ.τ. Μπαρλαγιάννης Ν.). ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Ντιντής Αθ., Μανιώτης, Γκιουρσάνης(70' Φώτος), Νάστας, Χρηστίδης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης. *Παρόντες στον πρώτο ημιτελικό ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Μπουχλαριώτης και οι διοικητικοί Τσακίρης, Κουρδής, αυτοδιοικητικοί, προπονητές και αθλητικοί παράγοντες. *Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του ΠΟΕ πρόσφερε στον διαιτητή κ. Τζήλο μια ανθοδέσμη, με αφορμή την επιστροφή του στα γήπεδα μετά την άσχημη περιπέτεια που είχε. *Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΕΠΣΛ βρίσκεται σε επικοινωνία με την ΕΤ3, προκειμένου ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου να μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass