Διεξάγονται το Σάββατο τα «Ακρίσια 2019»

ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ Α.Ο. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ - ΤΙΤΑΝΕΣ, ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2019 15:36

Μεθαύριο Σάββατο 13 Απριλίου στο Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης μας, ο Α.Ο. Λαρισαϊκός-Τιτάνες διοργανώνει για 19η συνεχή χρονιά τους αγώνες κολύμβησης «Ακρίσια 2019», για παιδιά ηλικίας από 9 έως 12 ετών.
Στο πλευρό του Συλλόγου για άλλη μια φορά η Περιφέρεια Θεσσαλίας ως συνδιοργανωτής, ενώ η διοργάνωση διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και χορηγός επικοινωνίας είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ελευθερία». Ώρα έναρξης των αγώνων στις 10 π.μ.


Ο Α.Ο. Λαρισαϊκός-Τιτάνες που έχει ως στόχο να είναι αρωγός του αθλητισμού, διοργανώνει τους αγώνες προ-αγωνιστικών κατηγοριών οι οποίοι προβάλλουν την πόλη μας Πανελλαδικά. Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 700 αθλητές, από 25 συλλόγους από όλη τη Θεσσαλία, την Κεντρική Μακεδονία, καθώς και τη Στερεά Ελλάδα.
Αναλυτικά οι Σύλλογοι Κολύμβησης που θα πάρουν μέρος είναι: Ν.Ο.Λάρισας, Λαρισαϊκός - Τιτάνες, Ν.Ε.Λάρισας, Ποσειδώνας Λάρισας, ΝΟΒΑ, ΟΕΑ ΝΑΒ, Νίκη Βόλου, Α.Σ.Ε.Τρικάλων, Ολυμπιακός Βόλου, ΑΚΑ Καρδίτσας, ΑΣΚ Ολυμπιακός, Κ.Ο.Καρδίτσας, Νηρέας Καρδίτσας, Ν.Π.Σ.Βόλος, Α.Ν.Ο.Μεταμόρφωσης, ΟΦΗ, Μαγνησιακός, Νηρέας Βέροιας, Κ.Ο.Ποσειδώνας Ιλισίων, Αρετή Λαμίας, Νηρέας Γέρακα, Γ.Α.Σ. Ευβοϊκός, Γ.Α.Σ. Αρχέλαος Κατερίνης, Πρωτέας Λαμίας και Α.Ε.Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass