Από στάδιο αθλητικό κέντρο…

ΣΤΟΝ «ΦΙΛΟΔΗΜΟ» ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 940.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Α.

Δημοσίευση: 11 Απρ 2019 22:15

Ο Δήμος Φαρσάλων υποβάλλει πρόταση στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, που αφορά στη χρηματοδότηση έργων βελτίωσης αθλητικών χώρων, για την υλοποίηση του έργου: «Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων», συνολικού προϋπολογισμού 940.000€, όπου προβλέπεται ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων.

Ήδη κατατέθηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η μελέτη με αριθμό 9/2019 του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, για τη χορήγηση της σύμφωνης γνώμης για τη σκοπιμότητα υλοποίησής του.

Επεμβάσεις στο στάδιο είναι:

- Στίβος: Περιμετρικά του γηπέδου κατασκευάζεται στίβος συνθετικού τάπητα έξι διαδρομών, με στρώσεις υποδομής.

- Δίκτυο αποστράγγισης.

- Διαχωριστικό κιγκλίδωμα.

- Φωτισμός: Ο φωτισμός του γηπέδου θα επιτευχθεί με την τοποθέτηση 4 ιστών φωτισμού ύψους 30,00 μ, που θα τοποθετηθούν στις γωνίες του γηπέδου.

- Δημοσιογραφικά θεωρεία: Εγκαθίσταται προκατασκευασµένος οικίσκος τύπου ISOBOX για τη στέγαση χώρου δημοσιογραφικών θεωρείων.

- Φυσούνα γηπέδου: Η υφιστάμενη φυσούνα αντικαταθίσταται από νέα, ειδικά κατασκευασμένη για χρήση σε αγωνιστικούς χώρους.

- Πάγκοι αναπληρωματικών: Οι υφιστάμενοι πάγκοι αναπληρωματικών αντικαθίστανται με νέους, βιομηχανικής κατασκευής χωρητικότητας 11 θέσεων.

- Οικοδομικές εργασίες.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την εξέλιξη της μελέτης και της διαδικασίας ένταξης του έργου, καθόσον μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο Κλειστό Γυμναστήριο και τη δημιουργία δύο γηπέδων αντισφαίρισης (tennis), αναβαθμίζεται συνολικά και ο χώρος του δημοτικού σταδίου και επιτυγχάνεται η κεντρική στόχευση της δημιουργίας ενός άρτιου αθλητικού κέντρου στην πόλη.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass